Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai: “Am iubit foarte mult”. Detalii neștiute din trecutul vedetei Kanal D

Cu siguranță nu te așteptai la așa ceva.
Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai: “Am iubit foarte mult”. Detalii neștiute din trecutul vedetei Kanal D

Denise Rifai a cunoscut succesul cu emisiunea „40 de întrebări”, care este difuzată în fiecare duminică seara la postul de televiziune Kanal D. Prezentatoarea TV a dezvăluit că încă din copilărie își dorea să se remarce ca fiind cea mai bună în domeniul pe care și-l alesese, iar într-un interviu exclusiv acordat Playtech Știri, Denise Rifai a făcut câteva dezvăluiri interesante.

Denise Rifai iubea să meargă la școală

Frumoasa prezentatoare de la Kanal D a povestit că ea a fost o elevă foarte dedicată, reușind să atragă rapid atenția colegilor și profesorilor. A fost șefa clasei și a apreciat responsabilitățile care au venit la pachet cu acest rol.

De asemenea, Denise Rifai a avut întotdeauna dorința să-și facă părinții mândri de ea. Așa că a fost unul din puținii copii care nu avea emoții atunci când părinții participau la ședințele școlare, unde se discuta despre evoluția fiecărui elev din clasă, iar motivul pentru această încredere a fost faptul că a fost o elevă foarte dedicată și silitoare în parcursul său școlar.

Cine a fost prima iubire a lui Denise Rifai: “Am iubit foarte mult”

Citește și: Denise Rifai, victima unei escrocherii pe internet. Vedeta Kanal D își avertizează fanii, ce nu trebuie să facă sub nicio formă

„Am iubit foarte mult. Îmi plăcea foarte mult să merg la școală, eram foarte conștiincioasă. Îmi plăcea să fiu șefa clasei, să organizez evenimente. Îmi plăcea să fiu prima, să fiu cea mai bună. Am fost o visătoare în școală, în liceu, chiar și în facultate.

Am amintiri foarte frumoase. Am avut mereu colegi faini, oameni frumoși, profesori care m-au iubit, întâmplări de tot felul, chiuluri, iubire, de toate. A fost frumos. Școala pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase etape din viața mea”, a dezvăluit Denise Rifai.

Cine a fost prima iubire a prezentatoarei

Denise Rifai este cunoscută pentru discreția sa, chiar și în lumina reflectoarelor. Emisiunea pe care o moderează a avut un succes remarcabil, iar ea reușește să aducă în prim-plan o altă perspectivă asupra personalităților pe care le intervievează. Cu toate acestea, cea care expune informațiile din viața altor celebrități nu oferă prea multe detalii despre viața sa personală, așa că în acest interviu exclusiv oferit pentru Playtech Știri, Denise a lăsat reporterii să-i smulgă câteva amintiri despre prima sa iubire și să le aducă în fața publicului.

„Aveam primul iubit la grădiniță. Îl chema Bobby. Mă uităm la Dallas și mie îmi plăcea Bobby, nu Jr. și așa îl chema pe primul meu iubit de la grădiniță. Aveam 5 ani.”, a mărturisit Denise Rifai.

Vezi și: Ce secret are Denise Rifai pentru fiecare emisiune pe care o filmează: “Întotdeauna!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a spus vedeta despre noul sezon al emisiunii

Cine nu a avut ocazia să urmărească măcar o dată emisiunea moderată de Denise Rifai? Ei bine, vă anunțăm că producția „40 de întrebări cu Denise Rifai” se pregătește să revină în forță cu un nou sezon și noi invitați.

Te poate interesa și: De ce nu a apărut Klaus Iohannis în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, până acum. Prezentatoarea a spus clar VIDEO EXCLUSIV

„Sper să fie cel mai spectaculos sezon dintre toate cele pe care le-am avut până acum. Suntem în anul cu numărul 4, este uau. Avem atât de multe personalități, pe care trebuie să le aducem la 40 de întrebări, sunt atât de multe interviuri cu oameni importanți în statul român, care trebuie clar refăcute, pentru că lucrurile sunt într-o continuă dinamică. Dorința mea este să fie uau acest sezon.”, a declarat ea pentru Playtech Știri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *