De ce nu a apărut Klaus Iohannis în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, până acum. Prezentatoarea a spus clar VIDEO EXCLUSIV

Vezi ce întrebări și-ar dori Denise Rifai să-i adreseze lui Klaus Iohannis

Denise Rifai a avut în față numeroși invitați interesanți, astfel că publicul a putut să cunoască mai bine o mulțime de persoane publice din România. Totuși, într-un interviu exclusiv Ego.ro, vedeta a vorbit despre faptul că și-ar dori să îl aibă în platou pe Klaus Iohannis. În plus, ea i-a trimis nenumărate invitații.

Denise Rifai, despre Klaus Iohannis

Denise Rifai, prezentă la Viva! Influencers Party 2023, a vorbit despre invitatul pe care ar dori să îl aibă în emisiune, anume Klaus Iohannis. Vedeta de televiziune ne-a mărturisit ce întrebări și-ar dori să îi adreseze președintelui României dacă l-ar avea față în față, în platoul unde se filmează “40 de întrebări cu Denise Rifai”:

“Există un singur nume în statul român, președintele Klaus Iohannis. Pe președintele României? O să mă gândesc și o să revin cu întrebările pentru că vorbind de președintele României lucrurile trebuie să fie foarte bine așezate în context. Noi, poporul român, chiar vrem să îl cunoaștem.

O întrebare esențială, apropo de ce înseamnă viața domniei sale, este legată de marile sale slăbiciuni. Aș fi curioasă ca președintele Klaus Iohannis să ne spună care este marea sa slăbiciune, care este cel mai mare defect pe care îl are, cum s-a îndrăgostit de Carmen Iohannis, ce și-ar dori să primească cadou de Crăciun și dacă simte că a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru statul român.”

I-a trimis nenumărate invitații

Denise Rifai a explicat că depune efort pentru ca președintele României, Klaus Iohannis, să accepte invitația de a apărea în emisiunea “40 de întrebări”. Vedeta i-a trimis nenumărate invitații pe email încă de când acesta a intrat în funcție:

“Are din partea mea, de când mă cunoaște și de când este președintele statului român, invitații nenumărate pe adresa de email a instituției. Cred că orice jurnalist în statul român face același lucru!”

Citește și Bărbatul celebru de care s-a îndrăgostit Denise Rifai: “Dragostea există”. Nu este Dan Bittman!

Ce spune despre viața personală

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. Mulți sunt curioși de ce se întâmplă în viața personală a vedetei. Într-o ediție Ego Life, ea a vorbit despre faptul că nu a găsit încă omul alături de care să își întemeieze o familie, însă își dorește acest lucru.

„Până acum nu am întâlnit un bărbat alături de care să mă simt în zona aceea de complementaritate să îmi doresc să împlinesc cu el o familie.

Îmi doresc foarte mult să am o familie, îmi doresc foarte mult să am copii, dar încă în destinul meu nu s-a întâmplat așa. Eu susțin, spun și mă declar o tipă extrem de feminină, respect bărbatul, dar în viața mea, deși mi-am dorit, nu s-a întâmplat.

Și nu pentru că am tras doar într-o direcție. Nu! Așa a fost până acum. (…) Îmi doresc foarte mult o familie, dar nu înspre absurd. Că este și aici o chestie. Nu toată lumea trebuie să aibă familie. Poate nu e pentru toată lumea”, a spus Denise Rifai la Ego Life.

Video: Mihai Robu

Citește și Denise Rifai, despre tragedia de la Crevedia: “Am acest sentiment că nici de această dată nu vom vedea mari schimbări! Vorbim de un sistem, o caracatiță care nu se vede” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *