Ce superstiție nebănuită are Denise Rifai: „Nu îmi vine să cred că povestesc!”. Vedeta Kanal D a dat tot din casă VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit prezentatoarea

Denise Rifai este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune, moderând “40 de întrebări” la Kanal D. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, vedeta a recunoscut că are câteva superstiții în care crede. De asemenea, atunci când vine vorba despre banii cheltuiți, ea ne-a explicat că este atentă la raportul calitate-preț, mărturisind că este o femeie care iubește frumosul.

Denise Rifai, despre superstiții

Denise Rifai a recunoscut că are unele superstiții în care crede. Spre exemplu, îndrăgita prezentatoare de la Kanal D încearcă să nu se întoarcă vreodată din drum. Totuși, atunci când este nevoită să facă acest lucru, ea are un truc:

“Nu o să le spun! O să spun doar una. Ar trebui să dau din casă, nu! Deci, am o speță. Când uit ceva și plec, aoleu, eu nu mă mai întorc! Nu îmi vine să cred că povestesc! La un moment dat am auzit pe cineva care povestea: “Dacă ieși din casă și te întorci, te așezi pe un obiect, scaun sau canapea, iar apoi pleci iar!”. Nu vreți să știți! Vin, mă așez! Mai am, dar atât zic! Ca și cum sunt acasă, plec din nou. (n.r. se așează pe un scaun dacă se întoarce din drum)”

Nu crede că lucrurile îi pot aduce ghinion

Totuși, chiar dacă are câteva superstiții în care crede, Denise Rifai nu consideră că există obiecte care pot să îi aducă ghinion:

“De toate, oriunde, oricând, oricum! La mine o călătorie de 2 zile este ca și cum aș călători pentru 2 luni. Nu îmi lipsește niciodată nimic! Am de toate. Nu există așa ceva! (n.r. obiecte care să îi aducă ghinion) Ce ghinion să îmi aducă?”

Citește și Ce secret are Denise Rifai pentru fiecare emisiune pe care o filmează: “Întotdeauna!” VIDEO EXCLUSIV

Ce meserie are la bază

Întrebată dacă investește mult în haine, machiaje și bijuterii, prezentatoarea de televiziune a explicat că este atrasă de tot ce este frumos, însă atentă, în același timp, la raportul calitate preț:

“Eu credeam că sunt cheltuitoare, căci sunt o femeie căreia îi plac hainele, poșetele, pantofii, parfumurile, bijuteriile. Depinde cu cine te compari! Sunt cea mai cumpătată dintre prietenele mele. Eu, la bază, sunt economist. Îmi place ca banul să circule în economie. Pe de altă parte, sunt cumpătată, căci îmi place să plătesc raport calitate preț. Am niște criterii. În primă instanță, sunt femeie, o femeie care iubește frumosul!”

Citește și De ce nu a apărut Klaus Iohannis în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, până acum. Prezentatoarea a spus clar VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *