Denise Rifai, detalii nebănuite din culisele emisiunii sale de la Kanal D: „M-am transformat într-un foarte atent psiholog”

Detalii neștiute despre emisiunea pe care Denise Rifai o prezintă
Denise Rifai, detalii nebănuite din culisele emisiunii sale de la Kanal D: M-am transformat într-un foarte atent psiholog

Puțini sunt cei care cunosc detalii din culisele emisiunii pe care o prezintă Denise Rifai. Sunt întrebări interesante, scrise pe hârtie, după ce este analizată persoana care urmează să fie alături de prezentatoarea TV în emisiune. Recent, vedeta a dezvăluit cum a schimbat-o această emisiune și cât de dificil îi este uneori să găsească întrebările pentru a nu intra “cu picioarele” în viața oamenilor.

Denise Rifai: “Eu m-am maturizat foarte mult cu această emisiune“

Denise Rifai povestește că din emisiunea pe care o prezintă a învățat să nu judece oamenii. Ceea ce face în platoul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai a ajutat-o să se dezvolte foarte mult, datorită poveștilor pe care le aude de la invitații săi.

“Eu m-am maturizat foarte mult cu această emisiune. Am învățat să nu judec. Te dezvolți foarte mult și fiind atât de multe povești de viață și văzându-le parcursul.. Și vezi deciziile pe care le-au luat, e ceva total diferit. E foarte multă încărcătură emoțională”, a spus Denise Rifai pentru ciao.ro.

Denise Rifai, din culisele emisiunii: “Nu e normal să intrăm cu picioarele în viața oamenilor”

Denise Rifai susține că are o mare responsabilitate atunci când este în platoul emisiunii alături de un invitat. Prezentatoarea TV pune întrebări de tot felul, însă, susține ea, întotdeauna gândul îi este la Dumnezeu și la respectul pe care îl are față de persoana din fața sa. De asemenea, Denise susține că niciodată nu a intrat “cu picioarele” în viața unui invitat, ci mereu pune întrebările cu gingășie și multă atenție. Acesta este și motivul pentru care niciun invitat nu s-a supărat.

“Pentru mine este foarte mare responsabilitate pentru că… să aduci un om și să-i răscolești prin viață, și să-i reconstruiești viața încercând să i-o descoperi, este o responsabilitate uriașă. Eu o fac cu foarte multă frică de Dumnezeu și cu respect pentru el și pentru povestea lui.

Nu e normal să intrăm cu picioarele în viața oamenilor. Eu n-am intrat niciodată, de aceea nimeni nu se enervează pentru că văd gingășia cu care lucrez fiecare poveste în parte. (…) 40 de întrebări este realmente un tip de interviu foarte complicat, și eu m-am transformat într-un foarte atent psiholog. Și eu nu sunt eu la 40 de întrebări așa singură cum mă vedeți. Eu am o echipă de femei minunate, o plajă de vârstă care îmbină mai multe categorii”, a mai povestit Denise Rifai.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *