Dependența de care a scăpat Crina Abrudan la Survivor 2023: „Nu mai sunt cum eram până acum” VIDEO EXCLUSIV

Crina Abrudan: „Chiar sunt foarte mândră de mine”

Crina Abrudan a reușit să stea doar o lună în competiția „Survivor România”, fiind eliminată în urma voturilor trimise de telespectatori. Cu toate că și-ar fi dorit să rămână cât mai mult timp în cadrul reality show-ului, Crina a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că a revenit din competiție cu mai multe lucruri învățate decât își putea imagina vreodată.

Mai mult decât atât a reușit să scape și de unele dependențe, iar acum se află într-o etapă a vieții ei în care își prioritizează altfel timpul. Cu toate acestea, crede că dacă ar fi reușit să stea mai mult timp în competiția „Survivor România” cu siguranță ar fi schimbat mai multe lucruri la ea, mai ales că participarea a fost doar pentru a-și vede limitele, nu pentru a demonstra cuiva ceva. De aceea, prezența ei în cadrul reality show-ului nu a fost una din senin, ci una dorită și pregătită din timp.

„Am fost la sală de vreo 2-3 ani. Am mers destul de intens. Bine intens pentru mine, nu intens pentru alții. Înainte să plec la „Survivor” nu am apucat să mai merg la sală, adică înainte de Crăciun, spre rușinea mea, dar o să merg acum că vine Paștele. Într-adevăr nu te ajută asta extraordinar de mult în competiție pentru că am văzut și eu când am ajuns acolo că sunt sportivi, sunt oameni care merg la sală aproape zilnic și care acolo nu au dat randament din prima pe traseu. Cel mai important este să te obișnuiești cu traseele alea și să știi cum să le iei, cum să le gestionezi pentru că la început am avut niște probleme și cu coordonarea, cu viteza”, ne-a declarat Crina, care a demonstrat că devenea din ce în ce mai bună la probe.

„De acasă par altfel traseele. Acolo sunt cu totul diferite. Am avut nevoie așa de o săptămână, o săptămână și un pic ca să mă obișnuiesc cu traseele. În a treia săptămână a fost foarte bine. Din 6 intrări am luat 5 puncte. Eram super încântată de mine. Dacă mai stăteam era și mai bine”.

„Cred că m-am antrenat ca să pot să lucrez eu cu mine și creierul meu s-a mai antrenat puțin”

Într-o atfel de competiție, cel puțin din spusele foștilor concurenți, cel mai greu este din punct de vedere psihic. De aceea, mulți dintre cei care se întorc din jungla dominicană au nevoie de o perioadă de refacere.

„Ce m-a ajutat din ce m-am pregătit eu, că tot ai pomenit de Peru și urcatul pe munte. Nu urcatul pe munte m-a ajutat, ci tot ce am făcut acolo. A fost puțină pregătire pentru că și acolo am stat fără telefon. Acolo am realizat pentru prima dată cât de nociv este telefonul și am realizat că pot să stau fără telefon și este foarte bine. Lipsa de mâncare, căci nici acolo nu am mâncat foarte mult, iar cât am mâncat, am mâncat mâncare sănătoasă printre care mult orez și multe legume. La Survivor nu am avut decât orez. Cred că m-am antrenat ca să pot să lucrez eu cu mine și creierul meu s-a mai antrenat puțin. A înțeles că nu avem mâncare, decât orez, că dormim pe jos și stăm afară și nu ne speriem de reptile și de paianjeni”, a mai povestit soția lui Gabi Popescu pentru EGO.ro, completând că a reușit cam tot ce și-a propus la plecarea din România.

„Chiar sunt foarte mândră de mine. Serios vorbind acum. Pentru faptul că m-am acomodat foarte bine acolo. M-am acomodat cu toate condițiile și cu lipsa civilizației, a mâncării, m-am acomodat cu toate și sunt mândră de mine din punctul ăsta de vedere. Sunt mândră de mine și de rezultatele de pe traseu. Mi-ar fi plăcut să fi stat un pic mai mult pentru că în mintea mea când am știut că merg la Survivor am știut că eu vreau să stau 2-3 luni. Mi-aș fi dorit să fi fost de la început acolo și atunci cu siguranță ar fi fost mai ușor. Sunt convinsă că pentru cei care intră din prima este mai ușor să se acomodeze cu restul lumii, să se integreze în colectiv, dar și la capitolul ăsta m-am simțit foarte bine. Adică au fost seri frumoase acolo în camp în care spuneam povești, cântam cântece de copii mici ca la grădiniță, ne umpleam și noi timpul cu ceva înainte de culcare pentru că după apus nu mai aveam ce să facem până când ni se făcea somn. Ne găseam diverse activități”.

În ciuda caracterului ei calm și relaxat, Crina a avut o dispută cu Bianca Patrichi, pe care însă vrea să o dea uitării.

„În ciuda tensiunilor de acolo din camp, în ciuda certurilor care sunt normale pe fond de foame și pe fond de multe lucruri care îți lipsesc acolo, au fost și momente foarte frumoase și dacă îmi pare rău că nu am stat mai mult, îmi pare rău după joaca aia de pe trasee, că era foarte interesant dimineața când plecam la trasee și ne gândeam oare ce ne aștepta în ziua respectivă. Era foarte interesant până în momentul în care ajungeam acolo”, ne-a mai declarat Crina.

Dependența de care a scăpat Crina Abrudan la Survivor 2023
Dependența de care a scăpat Crina Abrudan la Survivor 2023

„De când m-am întors acasă, telefonul meu stă mai mult timp pe silent”

Intenția fostei prezentatoare TV este aceea de a lua doar părțile pozitive din această experiență, iar una dintre ele este aceea că a scăpat de dependența de telefonul mobil.

„Las telefonul. Din punctul ăsta de vedere să știi că mi-a făcut bine Survivor-ul. De când m-am întors acasă, telefonul meu stă mai mult timp pe silent, îl scot de pe silent ziua, așa când știu că există posibilitatea să mă caute cineva și să fie important orice telefon, adică anumite segmente din zi nu este telefonul pe silent. Dar seara și în weekend-uri stă mai mult pe silent. Nu mai sunt cum eram până acum, cu telefonul lipit de mână, oriunde merg să-mi iau telefonul”, a declarat fosta concurentă, care a conștientizat că este mult mai benefică discuția directă cu cei din jurul ei decât prin intermediul telefonului mobil.

„Chiar m-am trezit de curând că stăteam în curte cu soțul meu și telefonul îmi era undeva în casă și nici măcar nu m-am sinchisit să merg să-l iau. Am zis că oricine mă caută pot să răspund și peste 10-20 de minute. Sau mai sunt situații în care telefonul meu pe masă sună sau primesc mesaje și soțul meu mă atenționează dar îi zic că mă uit mai târziu. Asta în momentele în care știu că nu este vreo urgență. Deci m-am dezobișnuit un pic de telefon, nu mai petrec atât de mult timp pe rețelele de socializare deși, o dată ieșită din Survivor, aș fi avut multe de spus și de povestit”.

Mai evident decât faptul că imediat după ce a ieșit din competiție nu a mers țintă către telefonul mobil pentru a intra în direct cu publicul ei, nu poate fi nimic altceva care să confirme faptul că nu se mai simte legată de telefon și mai ales de tot ce înseamnă mediul online.

„După ce am primit telefonul, am mai stat câteva zile acolo în Dominicană, dar nu am fost atât de dornică să-mi petrec timpul stând pe social media. Nici măcar să mă uit la înregistrări, la emisiuni, nici măcar să citesc comentarii, opinii. Chiar în primele zile nu am avut dorința asta. Am făcut-o ulterior, dar înregistrarea emisiunii în care am fost eu nu am văzut-o încă. Am văzut așa pe sărite, dar nu am avut răbdare să stau lipită de televizor. Atfel la Survivor mă uit de când am ieșit de acolo”, a mai povestit Crina Abrudan pentru EGO.ro.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *