Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă

Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă, în funcție de stil pentru casa ta. Află care sunt cele mai noi trenduri pentru amenajarea casei și decoperă propunerile care ți se potrivesc.
Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă

Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă pentru o amenajare cu stil. În 2022, pentru al treilea an consecutiv, tendințele în design interior se concentrează din nou pe a ne face să ne simțim în largul nostru din punct de vedere emotional. Vă recomandăm să aflați mai jos părerea unor specialiști în materie de design interior despre ultimele trenduri.

Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă

Tot ce trebuie să știi despre cromatică și decorațiuni cu stil

De-a lungul timpului, tendințele de design interior au fost folosite ca ajutoare estetice în încercările noastre de a găsi un fel de pace interioară. Fiecare dintre noi ne dorim un spațiu unde să ne simțim confortabil. Pentru asta, alegeți culorile calde și deschise, pentru a vă da senzația de un spațiu mai mare. Găsiți mai jos ultimele tendințe în cromatică, decorațiuni, mobilă, în funcție de stil

Pentru a da câteva exemple, putem aminti despre vechea artă chineză feng shui, unde poziționarea spațială corespunde fluxului de energie.

De asemenea, amintim despre wabi sabi, practica japoneză pentru utilizarea culorilor pământului și a modelelor geometrice pentru a imita armonia naturii.

Design interior 2022: ultimele tendințe în decorațiuni și mobilă

Ce spun specialiștii despre designul interior 2022: principalele tendinţe

„Există tot mai multe cercetări care arată influența directă pe care o au casele noastre, nu numai asupra stării noastre de spirit, ci și asupra sănătății și bunăstării noastre generale”. Această declarație a fost oferită de designerul de interior Timothy Corrigan de la Timothy Corrigan Inc. pentru Vogue.

„Am fost forțați să petrecem timp în casele noastre în plină pandemie de coronavirus. Acest lucru a stârnit o dorință puternică de a crea cu adevărat un spațiu care să reflecte atât vizual, cât și afectiv ceea ce simțim. În ultima perioadă, acordăm o atenție deosebită modului în care designul are capacitatea de a crea o energie”. A spus Erick Garcia de la firma de design Maison Trouvaille din Los Angeles.

„Clienții cer căldură, confort și aerisire – acesta pare să fie un fir comun între proiectele actuale și trecute”, spune Garcia.

Athena Calderone, fondatoarea Eyeswoon, este de acord: „Cine nu și-ar dori să proiecteze o cameră care să pară o îmbrățișare caldă?” Apoi, există realitatea pandemică că locuințele noastre au devenit principalele setari ale vieții noastre: unde muncim, dormim și socializăm. Fiecare colț și fiecare obiect de care suntem înconjurați trebuie să servească unui anumit scop. Poate că este unul functional”.

Nuanțe de maro – recomandarea specialiștilor în design interior 2022

„Maronii de ciocolată, cămile și caramele — au existat atât de multe culori și modele, în special pasteluri, în ultimii câțiva ani și cred că oamenii vor fi pregătiți pentru o paletă de curățare”, spune specialistul Mark D. Sikes.

„Maro ciocolata a revenit! Și eu unul, ca copil din anii ’70, sunt încântat. Dar de data aceasta maro-ciocolata nu se va juca doar cu coroana portocalie (a se vedea camera de zi din copilăria mea), ci se va juca bine și cu alte culori ca un neutru profund pentru spații bogate și elegante atemporale”, este de părere designerul Danielle Colding.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *