Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio după 7 ani de relație. „Stilul lor de viață nu mai era compatibil”

După șapte ani și-au dat seama că nu mai pot continua împreună
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio după 7 ani de relație. Stilul lor de viață nu mai era compatibil

Despărțire neașteptată în showbiz! Un cuplu s-a destrămat după șapte ani de relație. Erau foarte apreciați de către fanii lor, însă au decis să meargă pe drumuri separate.

Despărțire neașteptată în showbiz! „Stilul lor de viață nu mai era compatibil”

Este vorba despre David Guetta și Jess Ledon. Chiar dacă între ei era o diferență de 24 de ani, formau un cuplu foarte apreciat și păreau fericiți împreună. Iată că după șapte ani de relație au decis să pună punct și fiecare să meargă pe drumul său. DJ-ul și actrița nu au oferit încă o declarație oficială, însă apropiații spun că diferența de vârstă, mentalitatea și prioritățile pe care le avea fiecare au dus la despărțire.

„David se îndepărtase de Jess și stilul lor de viață nu mai era compatibil. (..) El trebuia să fie în Ibiza pe tot parcursul verii pentru rezidența lui acolo, în timp ce ea era în Statele Unite. Au atât de multă istorie împreună, încât toți cei din jurul lor au crezut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar nu a funcționat așa”, au spus apropiații cuplului.

David Guetta și Jess Ledon s-au despărțit după șapte ani de relație
David Guetta și Jess Ledon s-au despărțit după șapte ani de relație

David Guetta și Jess Ledon nu au rupt legătura total

Potrivit cancan.ro, David și Jess nu au rupt definitiv legătura, iar prietenii lor speră la o împăcare între cei doi. Tuturor li se părea că formau un cuplu grozav și consideră că ar fi păcat să se destrame după șapte ani împreună.

”Ei nu au rupt complet contactul, așa că unii dintre noi sperăm că vor repara lucrurile. Este cu adevărat păcat, pentru că erau un cuplu grozav”, a spus un apropiat al cuplului.

În anul 2017, David Guetta i-a făcut cadou un inel cu diamante lui Jess Ledon, fapt ce i-a făcut pe fani să se gândească că se vor și căsători la un moment dat. Iată însă că relația a ajuns la final.

Jessica Ledon este model și a devenit cunoscută după participarea sa la emisiunea Model Latina. Este născută în Cuba, dar a crescut în Miami. Tânăra a apărut și videoclipul lui Jason Derulo pentru piesa Stupid Love.

David Guetta a fost căsătorit 22 de ani

David și fosta sa soție, Cathy, au fost căsătoriți din 1992 până când au decis să se despartă în 2014, timp de 22 de ani. Cathy a fost o importantă colaboratoare de afaceri de-a lungul carierei DJ-ului. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă și își cresc împreună fiul Elvis, în vârstă de 18 ani, și pe fiica Angie, în vârstă de 14 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *