Despărțire șoc în showbizul românesc. S-au separat după 4 ani de relație: ”Am renunțat la inel”

”Am dat de prea multe ori a doua șansă”

Scris de: Daoud Andra

30 Apr. 2024

Toată lumea se aștepta să se căsătorească, însă relația lor a ajuns la final. O fostă concurentă de la Survivor s-a despărțit de iubit, după 4 ani de relație. A renunțat și la inelul de logodnă și a început un nou capitol.

Elena Marin s-a despărțit de iubitul ei

Fosta asistentă TV Elena Marin și iubitul ei au încheiat relația de 4 ani pe care o aveau. Deși multă lume se aștepta să îi vadă căsătoriți, se pare că relația lor nu a mai rezistat. Cei doi au trecut prin câteva provocări serioase de-a lungul timpului, una dintre ele chiar la începutul relației. În urmă cu 2 ani, când Elena Marin a participat pentru prima oară la Survivor, Andrei, iubitul ei, i-a transmis că nu o va aștepta să se întoarcă din Republica Dominicană și că relația lor se încheie.

Ulterior, cei doi au revenit asupra deciziei, iar bărbatul a cerut-o în căsătorie pe dansatoare, chiar după ce a revenit din competiție, în direct La Măruță. Decizia Elenei Marin de a participa pentru a doua oară la Survivor, în cadrul ediției All Stars, se pare că a dus la încheierea relației.

Vezi și: Mesajul transmis de Elena Marin după eliminarea de la Survivor All Stars: “Sunt fericită”. Câți bani i-a dat Pro TV, suma e mai mică decât a Roxanei Nemeș

Elena Marin și Andrei nu mai formează un cuplu

”Am dat de prea multe ori a doua șansă”

Elena Marin a vorbit despre despărțire și a spus că a renunțat la inel, în urmă cu ceva timp. Dansatoarea a declarat că își dorește în continuare o familie, însă lucrurile între ea și fostul logodnic s-au încheiat.

Vezi și: Imaginile pe care toți le-au uitat. Cum arăta Elena Marin de la Survivor în tinerețe. Ce salariu îi dădea Mihai Morar ca să apară la TV

”Este un subiect delicat pe care aș vrea să nu-l dezbat foarte mult. Cred că Doamne-Doamne le aranjează pe toate. Dacă este să fie ceva cu cineva la un moment dat, va fi! Cred în destin, dar știi cum este, destinul ni-l mai facem și noi! Dumnezeu te ajută, dar nu îți pune în traistă. Nu poți schimba destinul, dar îl poți ajusta. Am renunțat la inel. Nu chiar de curând. Nu știu ce îmi rezervă viitorul. Eu aștept. Eu am crescut într-o familie și cu mamă, și cu tată, deci am această noțiune de familie. Îmi doresc o familie”, a spus Elena Marin, pentru cancan.ro.

”Aș zice că da, am dat de prea multe ori o a doua șansă. Când ai sentimente, instinctual îți vine să dai o a doua șansă, dar trebuie să știi când să te oprești, cel puțin până când omul nu se schimbă. Cred că oamenii se schimbă dacă ei își doresc cu adevărat. Relația mea de vis ar fi bazată pe respect, pe dragoste, să te ajuți și să te susții reciproc. Indiferent de dorințele celuilalt, să nu îl îngrădești”, a mai spus ea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *