Despărțirea momentului în showbiz! Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica și-au spus adio în mare secret, ce a dus la ruptură EXCLUSIV

De ce nu mai formează un cuplu

O nouă despărțire s-a produs în showbizul din România! De această dată este vorba despre Adrian Mititelu Junior, care nu mai formează un cuplu cu celebra Oana Marica. Potrivit surselor EGO.ro, „Bunesa de la Urlați” a plecat din țară, lăsându-l pe tânărul milionar cu inima frântă.

Adrian Mititelu Jr. și Oana Marica s-au despărțit

Oana Marica a dus mereu o viață de lux, iar relația cu fiul patronului de la FCU Craiova părea că o face extrem de fericită. Însă, povestea ei de dragoste cu Adrian Mititelu Jr. a durat doar un an, deoarece s-au despărțit în urmă cu doar o săptămână. Redacția EGO.ro a obținut informații în exclusivitate despre ruptura dintre cei doi.

Astfel, potrivit surselor noastre, părinții lui Adrian Mititelu Jr. nu ar fi acceptat-o pe Oana Marica din cauza relațiilor ei din trecut, motiv pentru care Juniorul s-ar fi certat cu celebrul său tată pentru iubita lui. Însă, se pare că șatena nu a fost suficient de impresionată de gestul lui de iubire, cât să rămână lângă el.

După despărțirea de cea pe care o credea sufletul lui pereche, Adrian Mititelu Jr. nu-și poate reveni, alegând să se plimbe aproape zilnic prin zona de Nord a Capitalei pentru a o uita pe Oana Marica.

Cine este Oana Marica

Oana Marica este din Urlați (județul Prahova) și a devenit cunoscută în urmă cu peste un deceniu, când a câștigat un concurs de Miss. Odată cu celebritatea, tânăra a stârnit interesul unor bărbați puternici din showbiz, cum ar fi fotbalistul Marius Niculae, care a și cerut-o de soție, sau Alex Bodi.

De departe, una dintre cele mai mediatizate relaţii amoroase ale Oanei Marica a fost cu Marius Niculae, sportivul cerând-o de nevastă într-un cadru exotic, în Dubai, cu un inel cu diamant.

Șatena a acceptat cererea lui Marius Niculae, dar s-a răzgândit, aceasta întorcându-se la un fost iubit, un italian bogat și mai în vârstă, după cum s-a scris în presa tabloidă. Ulterior, „Bunesa de la Urlați” a revenit tot în brațele sportivului.

Doar că relația cu focoasa șatenă l-a costat scump pe Marius Niculae, acesta ar fi rămas fără o serie de bunuri importante! Întrebată într-o emisiune TV despre situație, Oana Marica a făcut următoarea precizare:

„Marius Niculae nici nu mai locuia în Lisabona, era căsătorit când a vândut casă aceea. Nu am nicio legătură cu pierderile lui. Nu este într-o poziție proastă în momentul de față, în continuare are business.(…) Probabil nu a fost conexiunea respectivă. Ceva nu a funcționat. Eu cred că 80% dintre noi am avut relații cu împăcări și despărțiri. Deja am trecut amândoi peste relația asta”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Tonciu își dorește cu ardoare să revină în televiziune
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *