Despărțirea momentului în showbiz! Și-au spus adio după 11 ani de căsnicie

Celebra actriță americană Natalie Portman și Benjamin Millepied s-ar fi despărțit. Vedeta de la Hollywood a dezvăluit un detaliu prin care a lăsat să confirme că s-a separat de soțul ei, după acuzațiile de infidelitate.

Divorțul anului în showbiz

Recent, Natalie Portman (42 de ani) a apărut singură pe covorul roșu de la Globurile de Aur și deja nu mai poartă verighetă. Cireașa de pe tort au fost declarațiile sale potrivit cărora locuiește la Paris cu cei doi copii ai săi, fără a face vreo mențiune despre Benjamin Millepied. Astfel, actrița a dat de înțeles că ea și soțul nu mai locuiesc împreună.

În 2023, despre Benjamin Millepied (46 de ani) s-a scris că a avut o aventură cu o femeie mult mai tânără, însă atât el, cât și Natalie Portman nu au făcut declarații în acest sens.

Citește și Nunta anului 2024 în România. După un divorț dureros, vedeta și-a găsit sufletul pereche: “Ne-am îndrăgostit foarte repede”

Natalie Portman și Benjamin Millepied s-au despărțit după 11 ani de căsnicie

La începutul lui 2024 însă, celebra actriță ar fi confirmat subtil despărțirea de soțul ei, după 11 ani de căsnicie. Vedeta a mărturisit, de curând, că locuiește la Paris doar cu cei doi copii, Aleph, de 12 ani, și Amalia, de 6 ani. Surprinzător, Natalie Portman nu l-a inclus pe Benjamin în descriere. Anterior, ea a participat singură la Globurile de Aur într-o rochie Dior cu imprimeu, fără să poarte verighetă.

Actrița de la Hollywood, înșelată cu o tinerică

Conform publicației franceze Voici, instructorul de dans ar fi înșelat-o pe Natalie cu o activistă pentru climă în vârstă de 25 de ani, Camille Étienne. Dar idila a fost „de scurtă durată” și Benjamin „face tot ce poate pentru ca Natalie să-l ierte”, scria revista People anul trecut.

În ciuda eforturilor lui Millepied, la începutul lunii august, o sursă din interior a declarat pentru Us Weekly că cei doi se separă din cauză că nu au reușit să își repare relația pe fondul acuzațiilor de infidelitate: „După ce a apărut vestea aventurii lui, au încercat să lucreze la căsnicia lor, dar în prezent sunt pe cale să se despartă”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *