Despre ce vorbim cu un bărbat la prima întâlnire? Lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le spună

Prima întâlnire poate fi un eșec total sau poate să-ți creeze o amintire foarte plăcută. Iată câteva subiecte pe care ar trebui să le eviți atunci când vă vedeți pentru prima dată.
Despre ce vorbim cu un bărbat la prima întâlnire? Lucruri pe care nicio femeie nu ar trebui să le spună

Poate de multe ori te-ai întrebat despre ce ar trebui să discuţi cu un bărbat la prima întâlnire. Există o teorie conform căreia sunt trei subiecte principale pe care nu ar trebui să le abordezi niciodată la prima întâlnire. Este vorba despre politică, religie sau foști iubiți. Cu toate acestea, experții spun că, dacă ești o persoană deschisă, aceste subiecte nu ar trebui să ridice probleme. Însă dacă ești o persoană cu idei fixe, oricare dintre aceste subiecte ar putea face ca prima întâlnire să fie și ultima.

Dacă îți dorești o relație serioasă cu el, atunci poți aborda și unele subiecte mai delicate, însă dacă nu îți dorești să te mai vezi cu el, mai bine optezi pentru discuții despre mâncare sau călătorii.

Despre ce vorbim cu un bărbat la prima întâlnire

Unele subiecte sunt ușor de abordat și pot să vă facă seara mai plăcută. Altele, însă, ar trebui evitate. Iată câteva dintre ele:

1. Subiecte tensionante

Evită subiectele care generează multă nervozitate. Asta va crea un moment tensionat pentru amândoi. Există deja o oarecare nervozitate fiind la prima întâlnire, iar asta e valabil și pentru el. Așa că abordarea unor subiecte de acest gen nu vă va ajuta pe niciunul.

2. Probleme personale

Evită să discuți despre problemele tale personale sau să te plângi de orice. Dacă folosești întâlnirea ca ocazie pentru o ședință de terapie psihologică, este posibil ca el să nu mai vrea să te vadă. Încearcă să nu vorbești două ore despre problemele tale personale, traumele și temerile tale.

Să găsești echilibrul nu înseamnă să ascunzi o situație dificilă în care te afli, ci doar să găsești formula în care să nu pari o persoană negativă.

3. Te forțezi să fii spontană

Nu face lucruri pe care nu le-ai face în mod obișnuit, doar de dragul de a-ți arăta spontaneitatea. Mai ales când această trăsătură nu există.

Să dovedești ceea ce nu ești, indiferent cât de mult ți-ar place întâlnirea, este frustrant. Vrei să se îndrăgostească de tine, nu de o imagine sau de ceea ce îți lipsește. Nu te mira dacă, atunci când îți iei rămas bun, rămâi cu un gust amar. Pentru că nu vei putea distinge dacă a mers bine sau prost, din cauza eforturilor tale de dovedi ceva ce nu ai.

Dacă ne ocupăm de un subiect sensibil, trebuie să o facem într-un mod clar pentru a evita neînțelegerile. Dacă te gândești prea mult la asta și nu explici sincer, între voi doi poate apărea un climat de disconfort, pentru că nu va înțelege pe deplin ce vrei să spui sau care este poziția ta față de subiect.

4. Foști parteneri, probleme economice sau boli

La o primă întâlnire ar trebui să eviţi discuţiile despre bani sau boli. Te poți confrunta cu aceste probleme normal și firesc, însă nu sunt subiecte pe care să le abordezi la ieșire romantică.

O altă formulă pentru a aborda subiecte incomode la o primă întâlnire este umorul. Dacă ai abilitatea de a glumi despre asta și nu faci o ironie tăioasă pe care partenerul tău nu o înțelege pe deplin, ai șanse mari ca noaptea să fie perfectă.

5. Subiecte prea superficiale

Prima întâlnire este ca o plimbare cu liftul. Neliniștea de a ajunge la capăt ne face să vorbim despre orice. Despre cât e de frig, sau cât e de frumoasă  luna, sau ce mai faci, cum ești, sunt subiecte care se repetă la infinit. Caută să te bucuri de moment și lasă conversația să curgă, scrie hola.com.

Dacă, de teamă să nu-ți faci partenerul inconfortabil, vorbești doar despre subiecte superficiale, riști să pari altceva decât ești. Când ne simțim confortabil, de obicei ne deschidem către o conversație dinamică și plăcută. Pe de altă parte, subiectele banale îl pot face pe partenerul tău să creadă că nu ești confortabilă și vrei să închei seara cât de curând.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *