Destinația de vis de lângă România unde faci baie în mare și în noiembrie. Temperaturile sunt de vară, mulți români iau cu asalt locul

Iată unde poți înota în mare și în noiembrie!
Destinația de vis de lângă România unde faci baie în mare și în noiembrie. Temperaturile sunt de vară, mulți români iau cu asalt locul

Ne aflăm la jumătatea lunii octombrie, iar temperaturile au început să scadă în toate zonele țării. Însă, nu fi supărat. Avem o veste extraordinar de bună pentru tine. Dacă adori înotul sub cerul liber, află că încă te mai poți bucura de el. La mică distanță de România există un loc unde încă poți face baie. Acolo, temperaturile sunt de vară, așa că profită cât mai poți și programează-ți o vacanță de vis!

Țara superbă de lângă România unde poți face baie și în noiembrie

Iubești vara, cu temperaturile ei ridicate și apa perfectă la orice oră să faci baie? Ei bine, atunci acest articol este, fără îndoială, extrem de interesant pentru tine.

Știm că iubești soarele arzător și marea albastră, însă, din păcate, în România s-a instalat toamna. Însă, la mică distanță de noi, la nici două ore de zbor cu avionul, există o țară unde poți să faci baie în mare și în noiembrie.

Locul de vis pe care trebuie să-l vizitezi neapărat

Într-o țară de lângă România găsești o mare caldă și poți înota chiar și în luna noiembrie, iar dacă te gândești să o vizitezi, nu uita să-ți pui și costumul de baie sau șortul de baie în bagaj.

Este vorba despre Turcia. O persoană a întrebat pe grupul de Facebook Forum Turcia: ”Cum este vremea în Turcia la sfârșitul lui octombrie, începutul lui noiembrie? Câte grade are apa? Se mai poate sta la plajă?”

Citește și Singurul lac din lume care își schimbă culoarea în funcție de anotimp. Se află în România, locul fascinează prin frumusețea lui!

”Ziua temperaturile ating 30-35 grade”

Răspunsurile internauților nu au întârziat să apară. ”Noi am fost în 2021 și 2022 în Alanya la sfârșitul lui octombrie. Ziua temperaturile ating 30-35 grade, după ora 21:00 se lasă răcoare (19-22 grade). Temperatura apei nu o pot spune, dar este acceptabilă”, a scris un utilizator.

Un alt membru al grupului a precizat că a vizitat, recent, Turcia, iar vremea a fost foarte caldă. ”Bună! Eu am fost ultimile doua săptămâni din septembrie, vremea foarte bună, la ora 9.00 erau în jur de 29 grade, prânz foarte cald, seara un pic răcoare, dar se putea sta în tricou”, a scris persoana respectivă.

”Și de 11 octombrie 2023, ziua sunt 29 grade, însă nu se poate sta direct la soare pentru că arde foarte tare. Apa mării e perfectă, caldă și curată. Seara sunt 24 grade, perfect de stat în tricou sau în rochie. Vremea e absolut fantastică în această perioadă”, a menționat altcineva.

Un alt internat a mărturisit că cei care își doresc să se bucure de temperaturi de vară trebuie să fie atenți la zona din Turcia pe care o aleg. ”Depinde unde Turcia, cea cu ieșire la Mediterana are apa mai calda, cea cu ieșire la Marea Neagra și Egee este mult mai rece, cu circa 6-7 grade”. El a recomandat Side, Belek, Lara sau Alanya.

Citește și Locul din România unde se respiră cel mai curat aer. Descoperirea i-a surprins pe cercetători!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *