Destinația de vis unde își vor petrece Shakira și fiii ei vacanța de vară. Artista le pregătește o surpriză uriașă celor doi băieți

Par o familie fericită, împreună, deși s-ar putea să fie doar prieteni.
Destinația de vis unde își vor petrece Shakira și fiii ei vacanța de vară. Artista le pregătește o surpriză uriașă celor doi băieți

La câteva ore după ce revista „People” a răspândit vestea despre despărțirea lui Rauw Alejandro și Rosalía, au ieșit la iveală câteva fotografii în care cântărețul este văzut cu Shakira scăldându-se într-un râu celebru din Puerto Rico, ceea ce a dezlănțuit tot felul de speculații. De asemenea, s-au făcut speculații cu privire la destinația de vis unde își vor petrece vacanța de vară Shakira și copiii ei.

Motivele pentru care Rauw Alejandro și Rosalía și-au încheiat logodna nu au fost încă dezvăluite. Dar au început deja speculațiile cu privire la tipul de relație pe care îl are cu cântăreața Shakira. Deoarece, conform fotografiilor care circulă pe internet, cântăreței nu i-ar fi mergând chiar atât de rău, alături de columbian.

Destinația de vis unde își vor petrece Shakira și fiii ei vacanța

Aparent, Rauw a vrut să o ducă pe Shakira în Puerto Rico. Acolo, un grup de turiști i-a surprins făcând baie și bucurându-se de clima caldă a acestei insule. Martorii au mai raportat că Milan și Sasha i-au însoțit pe Rauw și Shakira în această călătorie. Împreună arătau ca și cum ar fi o familie foarte frumoasă.

Cântăreața portoricană și columbianul se cunosc de câțiva ani. Ei au lansat împreună piesa „Te Felicito” în 2022. De atunci relația lor a devenit mult mai strânsă, comentează Panorama.

De menționat că și Rosalía și Shakira au împărtășit o legătură specială. A fost atât de specială, încât după despărțirea de Gerard Piqué, ea și-a arătat public sprijinul față de Shakira. Așa că este posibil ca Rauw să fie doar un prieten și să-i ofere sprijin moral chiar acum.

Anul trecut, Shakira s-a despărțit de iubitul ei, Gerard Pique, cu 10 ani mai tânpr ca ea. Acesta a înșelat-o cu o tânără de 24 de ani, pentru care, în cele din urmă, a părăst-o pe cântăreață.

A fost cea mai neagră perioadă din viața ei

După o perioadă îndelungată în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect delicat, Shakira a rupt tăcerea după despărțirea de Gerard Pique. Cântăreața a vorbit despre felul în care separarea de starul Barcelonei a afectat-o pe ea, dar și pe copiii săi. Shakira a mărturisit că încă de la despărțirea de Gerard Pique, trăiește cea mai neagră perioadă din viața sa.

„Este pentru prima dată când vorbesc despre această situație. Am tăcut și am încercat să procesez tot ce se întâmplă. Este dificil să vorbesc, mai ales că încă nu s-a terminat și sunt în centrul atenției și pentru că despărțirea noastră nu este o despărțire normală.

Este dificil nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei, incredibil de dificil. Am încercat să ascund această situație de copiii mei. Am încercat să îi protejez pentru că aceasta este prioritatea mea în viață, dar apoi, la școală, aud lucruri de la prietenii lor sau văd știri neplăcute pe internet și îi afectează.

Uneori simt că totul este doar un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat, dar nu, este real. Cum am zis, este probabil cea mai neagră perioadă din viața mea.

Indiferent de felul în care au decurs lucrurile și de felul în care Gerard și cu mine ne simțim ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o datorie față de acești băieți minunați și am încredere că ne vom da seama ce este mai bine pentru viitorul lor”, a declarat Shakira, potrivit Mundo Deportivo.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *