Destinația fabuloasă aleasă de Mirela Vaida pentru vacanță. Mulți români ar da orice să ajungă acolo, eclipsează Grecia

Unde a plecat vedeta TV în concediu

Mirela Vaida a plecat în vacanță, în Europa. Pe rețelele sociale, vedeta TV a postat câteva imagini cu locul superb unde a ales să se relaxeze, fiind al doilea concediu din această vară bifat de frumoasa moldoveancă.

Destinația superbă aleasă de Mirela Vaida pentru vacanță

Având în vedere că sezonul vacanțelor este în toi, Mirela Vaida și-a dorit să-și încarce bateriile departe de România, pentru câteva zile. În mediul online, prezentatoarea de la Acces Direct le-a arătat fanilor câteva dintre locurile fabuloase pe care le-a vizitat.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, pe lângă Grecia sau Bulgaria, o altă destinație extrem de populară e Italia. Iar Mirela Vaida a ales să meargă în Puglia, o regiune situată între Marea Adriatică și Marea Ionică, aproape de Albania, care cuprinde „tocul” și „pintenul” marii cizme a Peninsulei Apenine. La sud-vest, este scăldată de apele Golfului Taranto (Marea Ionică), iar la nord, de valurile Adriaticii. Mulți internauți sunt de părere că Puglia eclipsează unele stațiuni grecești.

Vedeta TV se află în Italia

Fermecată de aceste locuri magnifice, Mirela Vaida a postat mai multe imagini pe internet. Într-una dintre fotografii, blondina apare lângă soțul ei, în timp ce se aflau la o terasă.

„Așa arată Mirela fericită, după câteva zile de vacanță! Vă pup și vă îmbrățișez din însorita Italie! Weekend fain să aveți”, a menționat aceasta.

Recent, tot pe Instagram, moderatoarea TV le-a mărturisit fanilor că a fost cu familia la Disneyland Paris. Deși este un loc mai mult pentru copii, Vaida a explicat că nu este prima dată când merge acolo. Inclusiv luna de miere și-a petrecut-o în același loc.

„Ne-am intors aseara de la Disneyland Paris. Eu mai fusesem în luna de miere, în urma cu 15 ani, dar acum m-am întors acolo în ipostaza de mama cu trei copii… Dincolo de aglomerația peste măsură, de zecile, poate sutele de mii de turiști zilnic, de cozile interminabile, de timpii mari de așteptare, de prețurile exagerate la orice, Disneyland este o experiență in sine…”, a relatat Mirela Vaida, în urmă cu câteva zile.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *