Destinația idilică aleasă de Vlad Gherman și Oana Moșneagu pentru vacanță. Primele imagini, mulți români vor să ajungă acolo

Vlad Gherman și frumoasa lui iubită, Oana Moșneagu, au ales să petreacă Revelionul departe de România, într-o destinație exotică. Cuplul a publicat deja primele imagini din vacanță și sunt superbe!

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță

Unul dintre cei mai iubiți actori din generația tânără, Vlad Gherman, și partenera lui, Oana Moșneagu, se află într-un loc mirific, la multe ore de zbor de România. Cei doi îndrăgostiți au vrut să treacă în 2024 tocmai în Filipine.

Concret, Vlad și Oana au în plan să descopere frumusețea insulei Palawan din Filipine. După foarte multe ore de zburat cu avionul, aceștia au ajuns în Filipine, iar actorul a ținut să împărtășească aceste momente speciale și cu fanii din mediul online.

Actorul a publicat primele imagini din Filipine

Potrivit actorului, în prima zi a aventurii lor, au traversat un drum lung și complicat, schimbând patru avioane și zburând 18 ore, cu o oprire de 8 ore în aeroporturi. Chiar și așa, cei doi iubiți au reușit să se bucure de prima zi de vacanță în Filipine.

„Prima zi: Am schimbat 4 avioane, am zburat 18 ore, am stat în aeroporturi 8 ore, am ajuns obosiți, dar ne-am bucurat din plin de prima zi de vacanță în Filipine! Vă pupăm tare în aceste ultime zile din an. PS: o să vă ținem la curent cu ce mai vizităm pe aici! Până una alta: e superb și începem să ne revenim după drum”, a precizat Vlad Gherman pe rețelele sociale.

Detalii despre nunta lor

Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbizul românesc. În vară, actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, pe care l-au jucat împreună la Palatul Mogoșoaia de lângă București. Ce a dezvlăuit viitoarea mireasă despre nuntă?

„Când m-a cerut am trecut prin mai multe stări, mă așteptam cumva la asta, știam că se va întâmpla anul ăsta, nu știam că va fi la spectacolul nostru. Eu mă gândeam la text, la premiera spectacolului nostru, nu mă așteptam îți dai seama.

Ne-am gândit la numărul de invitați, vrem să fie o nuntă micuță, 100 și puțin de invitați, prieteni, familie, nu foarte elegant. Habar nu avem locația unde o să facem nunta. Nu am o rochie preferată, mă uit constant pe internet, până nu mă duc să probez să văd ce mă avantajează, asta e. Vreau o rochie să pot să dansez fără să mă țină mâneca sau trena”, a declarat logodnica lui Vlad Gherman în emisiunea lui Dan Capatos.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *