Destinația superbă de vacanță în care a plecat Dan Capatos cu familia. Imaginile te vor cuceri definitiv

Prezentatorul se răsfață într-o locație de vis

Dan Capatos a plecat în concediu! Prezentatorul se bucură de momente de relaxare și de distracție alături de frumoasa lui familie. Aceștia au ales o destinație de vis pentru a-și petrece vacanța din această vară. Iată cum s-a fotografiat Dan Capatos pentru fanii săi de pe Instagram!

Dan Capatos, vacanță de vis în Italia alături de familie

Majoritatea vedetelor din showbiz-ul românesc se bucură de vacanțe spectaculoase departe de meleagurile românești, iar acest lucru se întâmplă și în cazul lui Dan Capatos, unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Dan Capatos a ales să se relaxeze alături de frumoasa lui familie în Italia. Nu este pentru prima dată când vedeta de televiziune alege această destinație, asta pentru că în urmă cu un an a optat tot pentru acest loc de vis. Capatos a postat și o fotografie dintr-o curte interioară plină cu flori, în timp ce purta o ținută colorată. Alături de imagine a scris „Floarea din grădină”, menținându-și stilul comic binecunoscut.

De această dată a ales Alberobello, un orășel vesel și pitoresc, împodobit cu căsuțe albe cu formă conică, denumite trulli. Desenele de pe acoperișuri au o semnificație mistică, fiecare însemnând un lucru diferit. De asemenea, pe fiecare acoperiș există un stil anume de formă sculptată în piatră. Fiecare dintre acestea aparține unei familii.

„În Alberobello, situat în inima celebrei Valle d‘Itriaveți vedea o arhitectură veche foarte interesantă. Toate aceste case trulli, care reprezintă un simbol al zonei Puglia, arată minunat încadrate de podgorii și plantații de măslini cât vezi cu ochii . În inima acestei văi se găsesc și alte sate fascinante precum Ostuni, Locorotondo, Martina Franca și Cisternino”, se arată pe vacanteinspirate.com.

Fiul lui Dan Capatos, campion la tenis

Vacanța în locația de poveste vine și ca un premiu bine meritat pentru fiul său. Dan Capatos este foarte mândru adolescent, care a reușit să facă performanță după performanță. În urmă cu o lună, Andrei Capatos a reușit să obțină locul întâi la turneul de Tenis Europe, în echipă cu Robin Ivan. Cei doi sunt componenți ai Lotului Național U12.

„Din nou la început de drum: Categoria U14 FRT. Primul turneu, primul trofeu! @andrei_capatos. După 2 ani de senzații intense, se încheie ciclul U12 FRT cu un onorant loc 5 în clasamentul național. Cu alte cuvinte, doar 4 au fost mai buni în România! Felicitări tuturor!!! Foarte mândru de tine, Andrei!!! ”, a scris prezentatorul la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *