Destinații de vacanță pentru 2023. Țările care s-au redeschis pentru turiști

Spre ce țări își îndreaptă atenția românii anul acesta

Scris de: Daoud Andra

23 Jan. 2023

Destinații de vacanță pentru 2023. Țările care s-au redeschis pentru turiști

Chiar dacă suntem abia la începutul anului, mulți oameni se gândesc deja la vacanță. Dacă vrei să îți planifici din timp concediul, poți avea avantajul de a găsi oferte bune atât la cazare, cât și la zbor. Raluca Barbu, director de marketing al unei importante agenții de turism, este invitata Danei Săvuică în emisiunea Ego Life. Ea dezvăluie care sunt cele mai populare destinații de vacanță pentru 2023.

Destinații de vacanță pentru 2023

Anul 2023 este unul în care turiștii pot călători fără restricții. Raluca Barbu, director de marketing la o agenție de turism, este invitată în ediția a 45-a a emisiunii Ego Life și discută despre tendințele de călătorie ale românilor după pandemie. Întrebată de Dana Săvuică spre ce locuri se vor îndrepta cei mai mulți turiști anul acesta, Raluca Barbu a spus că românii au început să își dorească să exploreze locuri, nu doar să meargă într-o vacanță.

„Legat de trendurile pentru 2023, putem vorbi despre Australia și Noua Zeelandă. Sunt două destinații fantastice pe care le recomandăm și le ofertăm împreună. Apoi avem niște destinații care s-au deschis de curând, au fost închise mult timp din cauza pandemiei: Vietnam, Cambogdia, Filipine, fie că vorbim de zona continentală sau de Boracay, superbul Boracay. Apoi vorbim de Japonia, Peru este în topul preferințelor și se menține acolo destul de bine.”, a spus Raluca Barbu.

Ce avantaj au circuitele care acoperă două țări

Raluca Barbu a mai explicat că mulți dintre turiștii care călătoresc în destinații îndepărtate optează pentru pachete turistice care acoperă câte două țări. Atunci când zboară până pe cealaltă parte a globului, de exemplu, oamenii vor să vadă cât mai multe locuri și să aibă parte de o experiență complexă în vacanță.

„Avem circuite, Peru-Chile, Peru-Bolivia. Noi încercăm ca în momentul în care conturăm acele pachete să-i dăm clientului posibilitatea aceasta de a accesa și 2 țări. Brazilia-Argentina, de exemplu, Costa Rica-Panama. Pentru că în momentul în care zbori atâtea ore, îți dorești să vezi cât mai multe locuri. Clientul este foarte dornic să exploreze, vrea să vadă cât mai mult. Acesta este și profilul clientului român: vrea să facă foarte multe lucruri în timpul acela pe care-l are în vacanță și să plece de acolo mult mai bogat.”, a mai spus Raluca Barbu, în emisiunea Ego Life.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante cu privire la organizarea vacanțelor, puteți afla urmărind ediția a 45-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 23 ianuarie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.