Detalii șoc despre despărțirea Ilincăi Vandici. Acesta ar fi motivul pentru care a decis să divorțeze de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici a făcut anunțul trist.
Detalii șoc despre despărțirea Ilincăi Vandici. Acesta ar fi motivul pentru care a decis să divorțeze de Andrei Neacșu

Ilinca Vandici s-a despărțit de soțul său Andrei Neacșu după șase ani de căsnicie. Celebra prezentatoare TV a făcut anunțul pe pagina sa de socializare. Zvonuri despre despărțirea celor doi au apărut încă de acum câteva săptămâni, însă vedeta de la Kanal D a preferat să fie discretă.

Mai mult, în tot acest timp a încercat să păstreze aparențele și chiar a postat pe rețelele de socializare imagini cu soțul său părând un cuplu fericit.

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere.

Este o perioadă dificilă în care avem nevoie de liniște. Avem nevoie de înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toți acești ani… În toate momentele care au marcat viața noastră profesională și personală”, a scris Ilinca Vandici pe rețelele de socializare.

Andrei Neacșu ar avea o nouă iubită

Problemele între Ilinca Vandici și Andrei Neacșu ar fi apărut încă de anul trecut. Cei doi ar fi încercat să își salveze căsnicia, însă nu au putut trece peste perioada dificilă și au decis în cele din urmă să pună punct mariajului lor, chiar dacă au împreună un băiețel. Anul trecut în luna decembrie, au mers împreună într-o vacanță în Mexic în încercarea de a se reconecta. Din păcate, nici asta nu i-a ajutat.

Mai mult, potrivit cancan.ro, Andrei Neacșu ar avea deja o nouă relație. El s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului și ar fi fost văzut în compania altei femei.
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în anul 2016, iar la câteva luni cei doi s-au căsătorit. Au avut o nuntă de vis, la care au participat sute de persoane. În 2017, cei doi au devenit părinții unui băiețel, Zian.

„Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui. A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
7 37 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *