Detalii șocante despre boala de care suferă Vladimir Putin. Cu ce ar fi ajuns să se trateze liderul de la Kremlin

Ce se întâmplă cu Vladimir Putin! Motivul pentru care ar fi luat în greutate
Detalii șocante despre boala de care suferă Vladimir Putin. Cu ce ar fi ajuns să se trateze liderul de la Kremlin

Cele mai recente informații despre Vladimir Putin spun că acesta ar fi fost operat în mare secret de cancer. Chiar dacă Moscova a negat aceste zvonuri, surse din apropierea liderului de la Kremlin confirmă informațiile.

Vladimir Putin, tratat cu sânge de căprioară

Liderul de la Kremlin s-au lupta cu o afecțiune a sângelui, fapt devenit plauzibil, după ce s-a aflat că în preajma lui se află în permanență neurochirurgi și hematologi.

Modificările fizice suferite de Vladimir Putin ar fi din cauza faptului că a fost tratat cu sânge de căprioară. Steroizii administrați au făcut ca el să ia în greutate. Pe de altă parte, aceste semne demonstrează și faptul că este bolnav.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, se spunea despre Vladimir Putin la începutul lunii aprilie.

Se pregătește o lovitură de stat?

Șeful Serviciului de Informații Militare ucrainean Kirill Budanov a afirmat că în prezent, în Rusia, se află în desfășurare o lovitură de stat pentru înlăturarea liderului de la Kremlin.

”Momentul de cotitură va fi în a doua jumătate a lunii august. Până la sfârșitul acestui an, majoritatea ostilităților active vor fi finalizate. Drept urmare, vom restabili puterea ucraineană în toate teritoriile noastre pe care le-am pierdut, inclusiv Donbass și Crimeea. Europa vede Rusia ca pe o mare amenințare. Le este frică de agresivitatea ei. Suntem în război cu Rusia de opt ani și putem spune că această putere rusă foarte mediatizată este un mit. Ea nu este atât de puternică. Este o hoardă de oameni cu arme”, a spus Budanov, potrivit Sky News.

Cine ar urma să îi înlocuiască pe Vladimir Putin

Președintele rus ar urma să fie înlocuit de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. În vârstă de 70 de ani, acesta ar urma să preia controlul armatei după cum dezvăluiau sursele la începutul lunii, el fiind un apropiat al liderului de la Kremlin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, apariție surpriză la un eveniment monden
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *