Detaliul care aruncă în aer cazul de dopaj al Simonei Halep. Cine ar fi vinovatul, de fapt: „Ea a nenorocit-o!”

Dezvăluiri bombă
Detaliul care aruncă în aer cazul de dopaj al Simonei Halep. Cine ar fi vinovatul, de fapt: „Ea a nenorocit-o!”

De când Simona Halep a fost acuzată de dopaj, toată lumea se întreabă cine i-ar fi vrut răul sportivei din Constanța. Acum însă, un milionar din România aruncă bomba și spune că știe cine ar fi vinovatul, de fapt. Este vorba despre o femeie.

Ce a ieșit la iveală despre cazul de dopaj al Simonei Halep

În contextul în care, recent, Patrick Mouratoglou a recunoscut că el a sfătuit-o pe Simona Halep să consume acel supliment care s-a dovedit a fi contaminat cu Roxadustat, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, Dumitru Dragomir, o acuză pe soția antrenorului că a dopat-o cu bună știință pe sportiva româncă. Motivul? Relația dintre antrenorul francez de origine greacă și jucătoarea de tenis din România devenise tot mai apropiată.

Așadar, nevasta lui Patrick Mouratoglou este arătată cu degetul de Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, în cazul de dopaj al Simonei Halep. Potrivit afaceristului român, aceasta i-ar fi făcut rău, geloasă fiind pe relația soțului ei cu sportiva noastră.

Dumitru Dragomir aruncă bomba

„Amintește-ți ce ți-am spus la emisiunea ta. Ți-am zis că nevasta lui Mouratoglou a nenorocit-o. Ți-am zis? Băi, fii atent aici. Am stat și m-am gândit că ceva nu se leagă. Ți-am spus, aici e lucru necurat. Soția i-a băgat colagenul.

Domn’e, spunea ea și atunci îl nenorocea. Știi cum sunt criminalii, recunoști din prima, îți dă mai puțin. Eu cred că nevastă-sa a făcut din prostie, din gelozie. Dacă ea spunea la proces, la TAS, la instanța finală.

Dacă spunea Simona să îl cheme pe Mouratoglou la proces… Păi ce, ea putea să ia dacă nu îi dădea el? Îl cheamă tribunalul acum. Eu, dacă aș fi avocatul Simonei îl chemam. Simona nu a făcut asta pentru că este o doamnă.

Ea simțindu-se vinovată. Sunt oameni în viață care au atâta demnitate cum noi nu putem înțelege. Ea crezându-se nevinovată a crezut că niciodată nu o să ia suspendare. Și în momentul în care i-a spus lui că trebuie să spun, că nu am încotro, a ieșit el și a spus”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Patrick Mouratoglou se consideră vinovat

De curând, Patrick Mouratoglou și-a asumat responsabilitatea pentru cazul de dopaj al Simonei Halep:

„Sunt încrezător pentru viitorul Simonei Halep, după apelul făcut la TAS, deoarece e un tribunal independent. Am putut stabili de unde a venit contaminarea. Deci noi i-am propus să ia colagenul și l-am cumpărat de la o companie.

S-a întâmplat ca acest colagen să fie contaminat. Nu aveam de unde să știu, dar îmi asum responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat, întrucât e vorba de echipa mea și de mine. Noi i-am cumpărat acest colagen. Am făcut toate testele posibile pentru a stabili că vorbim despre o contaminare.

Sunt foarte încrezător că tribunalul independent va constata că Simona nu s-a dopat niciodată, că este o victimă și trebuie să revină pe teren și să joace cât de repede posibil”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *