Detaliul din trecutul soției prințului Harry pe care puțini îl știu. Din ce își câștiga Meghan Markle banii, înainte să ajungă celebră: “Era cu jumătate de normă”

Ce meserie a avut Meghan Markle
Detaliul din trecutul soției prințului Harry pe care puțini îl știu. Din ce își câștiga Meghan Markle banii, înainte să ajungă celebră: “Era cu jumătate de normă”

Meghan Markle este acum soția prințului William. În trecut a fost o actriță foarte cunoscută în Statele Unite, însă puțini știu cu ce s-a ocupat înainte de toate acestea. Avea cu totul o altă meserie în periaoda anilor 2004-2005.

Ce meserie avea Meghan Markle înainte să ajungă celebră

În perioada anilor 2004-2005 Meghan Markle scria invitații de nuntă pentru evenimente datorită faptului că avea un scris frumos. Fosta actriță a fost nevoită învețe să împacheteze cadouri și să lege cărți, precum și să învețe caligrafie în cadrul unui magazin din Beverly Hills.

„Era job-ul ei cu jumătate de normă, în timp ce mergea la audiții. A învățat caligrafie și a ținut un curs pentru clienții magazinului despre această meserie. (…) Este o persoană căreia îi plac cu adevărat aspectele creative ale jobului, căreia îi place să ajute oamenii și căreia îi place să dea viață proiectelor speciale”, a declarat fostul ei șef.

Pe lângă job, Meghan Markle lucra și ca freelancer, caligraf, scriind invitațiile pentru nunta lui Robin Thicke și Paula Patton, în 2005. Ducesa de Sussex chiar a vorbit despre cât de important este scrisul de mână.

„Cred că notițele scrise de mână sunt o artă pierdută. Ideea ca cineva să își facă timă să pună un pix pe o hârtie este foarte specială”, spunea Meghan Markle.

În 2011 Meghan Markle și-a început cariera de actriță

Meghan Markle a jucat în 2011 rolul lui Rachel Zane în serialul Suits, care a fost filmat in Toronto, Ontario. Finalizarea filmărilor pentru al șaptelea sezon au fost la sfârșitul anului 2017. Un an mai târziu, în 2018, Meghan Markle s-a căsătorit cu prințul Harry al Marii Britanii și a renunțat la cariera sa de actriță.

În anul 2020 se zvonea că Meghan Markle și-ar dori să revină la actorie. Prințul Harry a declarat însă, imediat după apariția zvonurilor, că nu este adevărat.

„Este doar un zvon că Meghan va juca într-un film Disney, nu o văd jucând în acest moment, mai ales un rol principal. Dacă va face asta, va fi extrem de greu să separe viața ei de film și nu cred că va face acest lucru. Poate că mai târziu se va întoarce la actorie, dar va fi dificil să se găsească un rol pentru ea datorită statutului pe care îl are, dar cine știe!”, a declarat redactorul-șef adjunct al Royal Central, Brittani Barger.

Vezi și – Boala teribilă de care suferă Meghan Markle. Puțini știu cu ce s-a confruntă soția prințului Harry, la ce a fost nevoită să apeleze

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *