Detaliul intim dezvăluit de Cabral din relația cu Andreea Ibacka. A spus asta în fața tuturor

Detalii picante din viața amoroasă a cuplului.
Detaliul intim dezvăluit de Cabral din relația cu Andreea Ibacka. A spus asta în fața tuturor

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai longevive, dar și îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Iar secretul relației lor îl știe toată lumea: umorul – așa cum ambii parteneri au mărturisit de-a lungul timpului. Invitat recent în cadrul unui podcast, Cabral a vorbit, din nou într-o notă de umor și ironie, despre partidele de amor cu soția sa. Răspunsul acestuia l-a amuzat copios pe moderator.

Detaliul intim dezvăluit de Cabral din relația cu Andreea Ibacka

Cabral și Andreea Ibacka au o căsnicie frumoasă împreună. Cei doi sunt parteneri de viață de mulți ani și au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Faimosul prezentator are doar cuvinte de laudă pentru soția sa, dar la fel de adevărat este și faptul că cei doi nu se feresc să se tachineze atunci când au ocazia, chiar și în public.

Și-au construit o relație puternică, bazată pe dragoste și umor și adesea își aruncă unul celuilalt ironii fine, lucru care le condimentează și mai mult povestea de iubire.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Horia Brenciu, Cabral, în stilu-i caracteristic, a dat detalii picante din dormitor. Răspunsul carismaticului prezentator TV l-a amuzat foarte tare pe cântăreț. Iată dialogul dintre cei doi:

„Horia Brenciu: Aș vrea să spun despre Andreea, Andreea care ne urmărește. Andreea a zis așa: >.

Cabral: Da, că sexul… mai mult în scârbă.”

„Efectiv nu-mi vine să cred că asemenea informații false ajung în public!”

Într-un interviu acordat recent publicației noastre, Cabral s-a arătat șocat de spusele soției sale, cum că ea ar fi cea cea care se ocupă de conținutul lui din mediul online. Lui Cabral nu i-a venit să creadă ce informații se răspândesc despre el în spațiul public și a negat cu vehemență că imaginea pe care și-a creat-o de-a lungul anilor s-ar datora actriței. Bineînțeles, răspunsul lui a fost în aceeași notă ironică cu care ne-a obișnuit.

„Efectiv nu-mi vine să cred că asemenea informații false ajung în public! Sunt șocat și scandalizat de aceste mistificări și mă dezic energic de asemena comportamente reprobabile! Îmi fac singur pozele, că de-aia și ies atât de nasoale!”, a declarat Cabral pentru Ego.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *