Dezvăluirea făcută de Anamaria Prodan despre filmul-fenomen în care joacă: “Îmi place teribil”. Impresara renunță la fotbal? VIDEO EXCLUSIV

Declarații după victoria naționalei României

România a câștigat meciul împotriva Elveției dat pe Arena Națională și a încheiat Grupa I pe primul loc. Anamaria Prodan ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre această victorie. De asemenea, cunoscuta vedetă ne-a mărturisit că toate femeile care au aceeași meserie ca ea au căutat-o și i-au cerut sfaturi.

Anamaria Prodan: „N-am avut nici măcar o secundă îndoiala că nu ne vom califica!”

Anamaria Prodan a fost alături de Codin Maticiuc la avanpremiera „Miami Bici 2”, unde a explicat că are o legătură specială cu acesta. De asemenea, vedeta a lucrat la un film, astfel că îl așteaptă pe prietenul său să o susțină, în luna februarie. Impresara ne-a mărturisit că adoră să joace, așa că o să mai accepte și alte proiecte în această zonă:

„Pe data de 9 februarie alături de Iura Luncașu și cei mai buni actori o să vedeți „Complotul bonelor”. Este un proiect drag al sufletului meu și noi ne susținem. Eu și Codin Maticiuc avem o relație aparte, îl iubesc din suflet și era firesc ca azi să fiu alături de el pentru că pe data de 9 februarie și el trebuie să fie alături de mine! Da, bineînțeles, cum să nu! (n.r. se mai vede jucând) Îmi place teribil, nu mă așteptam să îmi placă atât de tare. Este o chestie pe care o fac cu drag după fotbal!”

Ce spune despre fotbal

În același timp, Anamaria Prodan a punctat că s-a enervat atunci când anumite persoane au fost răutăcioase cu jucătorii din naționala României sau cu Edward Iordănescu. Mai mult, ea ne-a vorbit și despre femeile care aleg calea pe care a ales-o ea și se implică în lumea fotbalului. Vedeta le oferă sfaturi prețioase pentru acest domeniu și se bucură enorm când aude că alte reprezentante ale sexului frumos vor să reprezinte bărbații:

„Să știi că fiecare care apare îmi scrie. Cu 2 dintre ele chiar stau de vorbă și îmi este foarte drag că apar! Femeile sunt docile, sunt altfel, iubesc cu patimă lucrurile făcute bine. Să fie demne, să înțeleagă că fotbalul nu are legătură cu sexul, că o femeie care reprezintă un bărbat trebuie să o facă cu mândrie, cu capul sus, niciodată în genunchi. N-am avut nici măcar o secundă îndoiala că nu ne vom califica! Nu mi-a fost frică nici măcar o secundă! M-am enervat foarte tare când toată lumea vorbea urât de Edward și de jucători. Îmi pare bine pentru ei, îi felicit, sunt minunați! Cât de departe se poate, să o luăm pas cu pas! Este importantă pentru fotbalul românesc această calificare, dar și pentru cotele jucătorilor. Asta este tot ce contează!”

Nu renunță la fotbal

Chiar dacă o să apară într-un film, Anamaria Prodan nu își lasă prima dragoste, fotbalul, pentru actorie: „Nu! Fotbalul este dragostea mea și eu sunt un om constant! Când iubesc, iubesc pentru totdeauna!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *