Dezvăluirea lui Darren Cahill despre Simona Halep. A spus totul într-o propoziție despre sportivă

Darren Cahill își încurajează fosta elevă. Ce reacție a avut la recentele dezvăluiri
Dezvăluirea lui Darren Cahill despre Simona Halep. A spus totul într-o propoziție despre sportivă

Dezvăluirea lui Darren Cahill despre Simona Halep. Sportiva în vârstă de 31 de ani a primit mai multe mesaje de încurajare după ce a fost suspendată provizoriu în urma scandalului de dopaj. Printre cei care i-au transmis mesaje jucătoarei se numără Virginia Ruzici și Darren Cahill, foștii ei colaboratori.

Dezvăluirea lui Darren Cahill despre Simona Halep

Virginia Ruzici a fost managerul Simonei Halep încă din perioada de juniorat, dar sportiva din Constanța a renunțat la colaborarea cu ea și a înlocuit-o cu Nina Wennerson de la Academia lui Patrick Mouratoglou.

Totul s-a petrecut la scurt timp după părăsirea turneului de la Roland Garros 2022.

La câteva zile după izbucnirea scandalului de dopaj, Virginia Ruzici i-a transmis un mesaj de încurajare Simonei Halep. Ruzici este convinsă că fostul lider mondial nu s-ar fi dopat niciodată în mod conștient.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integră și onestă.

Sunt profund întristată de aceste evoluții și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj necuvenit. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea”, a scris Virginia Ruzici pe Instagram.

Darren Cahill a reacționat la aproape o săptămână de la postarea Virginiei Ruzici. Fostul antrenor al Simonei Halep, cel alături de care sportiva a câștigat Rolland Garros în 2018, a răspuns printr-un mesaj concis.

„Bine spus, Doamna V”, a scris Darren Cahill, pe Instagram.

Ce pedeapsă riscă Halep. Final de carieră pentru campioana noastră?

Fostul lider WTA a anunțat în urmă cu aproape două săptămâni că a fost suspendată temporar în urma rezultatului pozitiv al testului antidoping de la US Open 2022. Substanța găsită în sângele Simonei se numește Roxadustat.

În perioada următoare, sportiva va încerca să demonstreze că nu a consumat conștientă un medicament care conține această substanță. Dacă nu va reuși, ea riscă o suspendare care cel mai probabil îi va încheia cariera.

Agenția Mondială Antidoping plasează Roxadustatul în clasa substanțelor interzise al căror consum aduce o suspendare de nu mai puțin de patru ani.

Suspendarea este atât de mare deoarece folosirea substanței aduce sportivului beneficii majore.

Medicamentul care conține Roxadustat este folosit în tratarea anemiei și stimulează producția de globule roșii, care facilitează circulația oxigenului în sânge. Altfel spus, în cazul sportivilor, Roxadustatul crește rezistența la efort.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
6.2 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *