Dezvăluiri explozive! Simona Halep, victima lui Patrick Mouratoglou? Detalii incredibile din culisele scandalului de dopaj

Mai multe teste anti-doping, unul singur pozitiv
Dezvăluiri explozive! Simona Halep, victima lui Patrick Mouratoglou? Detalii incredibile din culisele scandalului de dopaj

Este o perioadă foarte grea pentru Simona Halep! Au trecut câteva zile de când s-a aflat că este acuzată de dopaj și apar tot mai multe informații despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu sportiva. Chiar dacă ea se declară nevinovată, Simona trebuie să demonstreze acest lucru, altfel riscă să fie suspendată aproximativ 4 ani. A fost Simona Halep victima lui Patrick Mouratoglou?

Simona Halep, victima lui Patrick Mouratoglou?

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, și Florin Segărceanu, fostul antrenor al Simonei Halep, și-au îndreptat atenția către Patrick Mouratoglou, recentul antrenorul al sportivei. Acesta ar fi făcut eforturi pentru a o îndepărta pe Simona Halep de tot staff-ul care a susținut-o de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, această substanță, Roxadustat, nu se găsește în România, scrie playtech.ro.

„Aș da cu tunul la Academia Mouratoglou, dacă aș ști că intenționat a fost făcută treaba asta“, a fost declarația lui George Cosac.

Mai multe teste anti-doping, unul singur pozitiv

Cu puțin timp înainte de testul pozitiv, Simona Halep mai efectuase două teste care au ieșit negative. Astfel, din trei recoltări doar una a ieșit pozitivă. Este vorba despre testarea efectuată la New York, în timpul US Open. Simona Halep nu a fost testată atunci de către reprezentanții WADA, ci de o firmă privată. Această ipoteză ar putea lansa zvonuri de conspirație împotriva sportivei românce.

Simona Halep a efectual un test când a ajuns la hotel în New York. Rezultatul acestuia a fost pozitiv. După câteva zile, ajunsă în România, Simona Halep a mai fost testată o dată, iar rezultatul a fost negativ.

Ce medicamente lua Simona Halep zilnic

Dana Safta, medic ORL și apropiată a sportive, a dezvăluit ce pastile lua Simona Halep zilnic. Totodată, fratele Simonei i-a mărturisit medicului că în decurs de șase ani sportiva a făcut 106 teste anti-doping. Ultimele teste au fost pe 21 septembrie și pe 7 octombrie.

„Fratele Simonei mi-a spus că, în decurs de 6 ani, Simona a făcut 106 teste anti-doping. Pe 21 septembrie a mai făcut un test în România, care a ieșit negativ. Pe 7 octombrie i s-a făcut alt test, tot negativ. Am acceptul Simonei să vă dezvălui că ea lua zilnic Euthyrox 50mcg și o pastilă anticoncepțională. Intervenția la nas a decurs minunat, dacă ar fi luat Roxadustat avea pericol de tromboză”, a spus Dana Safta.

Dana Safta s-a gândit inclusiv la ipoteza că cineva i-ar fi putut pune substanța Roxadustat în mâncare, însă este puțin probabil ca cineva să o dușmănească atât de tare pe sportiva româncă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
7.1 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *