Diana Enache, despre relația cu celebrul său tată: “Să nu îl fac pe el de râs”.Care este cel mai bun sfat primit de la Adrian Enache VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre mama ei: ”Am avut o educație dată de mama, mână de fier”
 
Diana Enache, fiica lui Adrian Enache, se bucură de o frumoasă carieră, implicându-se atât în lumea radio-ului, cât și în industria muzicală. Ea ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre relația pe care o are cu tatăl său, explicând care este cel mai bun sfat pe care l-a primit de la acesta. Mai mult, blondina ne-a spus că a simțit presiunea celebrității, fiind mult mai atentă la imaginea pe care și-o construiește și locurile pe care le frecventează.

Diana Enache, despre legătura cu tatăl său: “Avem o comunicare extraordinară, pe scenă și în viața de zi cu zi”

Solista Diana Enache a fost prezentă la spectacolul organizat de tatăl său, Adrian Enache, vineri, la Sala Palatului. Ea ne-a dezvăluit că are mari emoții când urcă pe scenă cu starul și că mereu ține cont de sfaturile lui. De asemenea, blondina are grijă la etichetă, ținând cont că nu vrea să își pună părintele într-o lumină nefavorabilă.

A cântat în spectacolul tatălui ei, de la Sala Palatului

Ego.ro: Vreau să știu cum a venit propunerea de a urca pe scena Sălii Palatului

Diana Enache: Eu merg deja de foarte mult timp cu tata la evenimente și cu Rareș Varniote, avem un concert foarte frumos, vă invit să îl urmăriți să vedeți de ce suntem în stare pentru fenomenul NBC, așa cum îmi place să îi spun, nunți, botezuri, cumetrii. A fost de la sine înțeles, adică am incorporat și momentul nostru în asemenea eveniment. Așa cum am mai spus, pentru mine este foarte emoționant ce se întâmplă astăzi. Pe lângă că este spectacolul tatălui meu, sunt toți profesorii mei de suflet, toți artiștii printre care eu am crescut. E un examen pentru mine Sala Palatului la 25 de ani, deși acum o lună am cântat la Zilele Orașului Deva, au fost 20.000 de oameni, nici nu mă așteptam. Acum sper să nu am emoții la 4.000, dar e încărcătura sufletească care își pune amprenta.

“Nu pot să zic că mă critică, dar întotdeauna țin cont de sfaturile lui”

Cum e relația dintre tine și tatăl tău? Amândoi sunteți artiști. Te critică mai mult sau te apără?
Diana Enache: Nu pot să zic că mă critică, dar întotdeauna țin cont de sfaturile lui. Și întotdeauna când cânt alături de el am emoții mai mari decât atunci când o fac singură. S-a întâmplat să merg la evenimente și singură, nu doar în formula asta, în trio. Însă, pentru mine este important, pentru mine, ca om, dar și pentru eticheta pe care o port să nu îl fac pe el de râs. Atunci trebuie să am dublă atenție și concentrare. Dar lucrurile acestea oricum vin natural, sunt în noi. Avem o comunicare extraordinară, pe scenă și în viața de zi cu zi. Și atunci se îmbină foarte ușor, nu trebuie să facem mari eforturi, merge totul de la sine.
Citește și: Adrian Enache are doi copii frumoși-foc, buni de reclamă. Ce spune Diana Enache despre fratele ei, David: ”Aștept să văd cu ce posibile cumnate îmi vine la ușă” EXCLUSIV

A simțit presiunea celebrității

Ai simțit vreodată presiunea celebrității?
Diana Enache: Da, am simțit-o și cred că în momentul în care alegi zona asta trebuie să fii mult mai atent cu oamenii din jurul tău, imaginea pe care ți-o construiești, locurile pe care le frecventezi. De asta, așa cum am mai spus, nu am apărut prin presă, prin cluburi și cu diverși iubiți prin nu știu ce ipostaze. Cred că e important să ai ținută, așa cum se spunea pe vremuri. Însă, am avut o educație dată de mama, mână de fier. Și atunci nu a trebuit să fac eforturi sau să zic: “Ce aș fi vrut la club, dar nu se poate!”. Am avut grijă întotdeauna. Asta nu înseamnă că nu m-am distrat sau că nu am avut o copilărie fericită și cu activități, chiar și cu cluburi, că, până la urmă, asta face parte din viața oricărui adolescent.

Ce sfat i-a dat tatăl ei

Cine ți-a dat cel mai bun sfat din carieră?

Diana Enache: Tata mi-a dat cel mai bun sfat și mi-a zis să rămân eu, în orice situație, adică să nu mă schimb în funcție de bani, avantaje, dezavantaje. Dacă am vreo suferință, vreun moment în care sunt nedreptățită, să merg mai departe, căci și ei, de-a lungul timpului, iar când zic ei spun Temișan, Iordăchioaie și toți artiștii, au luptat foarte mult să ajungă aici și au zis: “Noi nu ne-am dat bătuți. Noi veneam cu trenul dimineața, plecam seara, ne dădeau afară pe ușă, intram pe geam!”. Așa răzbați. Așa, dacă stai și aștepți, nu o să pice din cer, dar să rămâi tu indiferent de situație. Țin cont de sfatul acesta.

Ce vis are

Care este visul tău? La ce spectacol vrei să ajungi?

Diana Enache: Nu se mai întâmplă dacă îți zic. Pe un stadion, uite. Pe un stadion mi-ar plăcea să se întâmple următorul concert.

Avem un festival care se ține pe stadion. Bine, tu poți și să îl prezinți, având o voce foarte bună.

Diana Enache: Exact, poate mergem la festivalul respectiv, deși nu știu dacă ne încadrăm, dar facem cumva să ne încadrăm. Putem să îl prezentăm, vorba ta. Să știi că am mai prezentat, acum doi ani de zile, cu Cătălin Măruță și Andrei Ștefănescu de la Alb Negru. Și cu Tavi Ursulescu am avut onoarea să prezint alături de el, Festivalul Bachus din Focșani. A fost o experiență foarte frumoasă. Eram mai micuță, nu lucram încă la radio, dar atunci mi-am format mâna. 

Video: Dorin Marinuș

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.