Diana Enache și fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, apariție rară. Cum au fost surprinși când credeau că nimeni nu îi vede FOTO

Diana Enache și Ionuț Vîntu au devenit recent părinți.
Diana Enache și fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu, apariție rară. Cum au fost surprinși când credeau că nimeni nu îi vede FOTO

Diana Enache și iubitul ei, Ionuț Vîntu, trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor de cuplu, după ce au devenit părinți. Cei doi sunt în culmea fericirii și nu se feresc să arate acest lucru chiar și atunci când se află în public. Recent, fiica lui Adrian Enache și partenerul ei au fost surprinși plimbându-și micuța într-un parc din București. Imaginile sunt cu totul speciale.

Diana Enache și fiul lui Sorin Ovidiu Vântu, apariție rară

Diana Enache, fiica cântărețului Adrian Enache și Ionuț Vîntu, fiul afaceristului Sorin Ovidiu Vîntu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani. Cei doi au devenit părinți în toamna anului trecut, când tânăra a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere.

Acum, cuplul se bucură de cele mai frumoase momente alături de micuța Maria. Diana și Ionuț profită de fiecare clipă petrecută alături de ea. Recent, cei doi au fost surprinși de paparazzi într-un parc din Capitală, în timp ce își plimbau micuța.

Însoțiți de un alt cuplu, îndrăgostiții și-au îndreptat în permanență atenția asupra fiicei lor, fiind foarte grijulii cu ea.

Vezi mai multe imagini aici.

Diana Enache trăiește cea mai frumoasă perioadă de când a devenit mămică

Diana Enache a adus-o pe lume pe micuța Maria în luna octombrie a anului trecut. Deși pe perioada sarcinii a preferat să păstreze discreția, după naștere, artista a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața și cât de fericită este de când a devenit mămică.

Blondina spune că ea și iubitul ei și-au dorit foarte mult să devina părinți. Cei doi beneficiază și de ajutorul bunicilor.

”Am devenit mămică și totul s-a schimbat în viața mea. Stau cu inima strânsă acum că nu sunt acasă. Dau mesaje pentru a mă asigura că a mâncat, că este ok, că nu o doare burtica. Este minunat, deși sună clișeic, este o perioadă extraordinară, dar pănă nu încerci, nu poți să îți dai seama. Doar că toate acestea vin la pachet și cu anumite shimbări, ți se schimbă prioritățile. Ne-am dorit-o foarte mult și de aceea, pot spune că nu ne simțim ștrangulați de acest program, că nu mai putem ieși când ne dorim noi. Avem bunici care ne ajuta, astfel lucrurile se mai simplifică. Am primit sfaturi încă din maternitate să fiu o mămică relaxată, deoarece copilul va simți lucrul acesta și va fi și el foarte relaxat. Să stii că așa am făcut. Nu am fost genul acela de mamă care să se trezească să vadă dacă respiră, dar în același timp a dormit lângă mine în pat.”, a declarad Diana Enache potrivit Spynews.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *