Diana Enciu, despre cele mai scumpe piese vestimentare din dressingul său: „A început modest de la mama mea, sper ca acum să fie mai pe bogăție”. Vrea să i le lase moștenire fiicei sale VIDEO EXCLUSIV

Ce a primit micuța de la bunica ei

Diana Enciu este căsătorită cu bloggerul Otravă, pe numele său Cristian Șimonca, iar împreună au o fetiță minunată, Amelie. Fabuloasa a mărturisit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că de când a venit micuța pe lume este mai atentă atunci când vine vorba despre piesele pe care le cumpără, ținând cont că vrea ca anumite lucruri să îi rămână moștenire fiicei sale.

Ce piese a cumpărat Diana Enciu pentru fiica ei, Amelie

Diana Enciu a fost atentă să achiziționeze anumite piese vestimentare care să îi rămână fiicei sale, printre care se numără bijuteriile, dar și două genți Chanel. Vedeta a mărturisit că de când a devenit mămică este mai atentă cu privire la obiectele pe care le cumpără, dorindu-și ca acestea să reziste cât mai mult în timp:

„De când o am pe fiica mea, într-adevăr, atunci când achiziționez ceva mai scump mă gândesc că vreau să aibă viață lungă și să fie ușor de purtat. Printre obiectele pe care le-am cumpărat ca să rămână moștenire se numără o geantă neagră Chanel, o geantă roșie Chanel, o pereche de cercei cu diamante, inele.

Suntem în această zonă! După 40 de ani începi să te orientezi după lucruri mai serioase! Fac treaba aceasta pentru că mi-am dat seama că o să ajungă la ea. Franțuzoaicele au din străbunici în bunici sacouri și genți. La noi a început modest de la mama mea, sper ca acum să fie mai pe bogăție!”

Citește și Bloggerul Otravă, dezvăluiri inedite despre micuța pe care o are alături de Diana Enciu. De ce se teme cel mai tare: “Nu vreau să mă gândesc absolut deloc” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre hainele de la mama ei

De asemenea, Diana Enciu a mărturisit că o perioadă îndelungată a purtat haine de la mama ei. Totuși, în momentul în care a schimbat casa, numeroase piese s-au pierdut, astfel că îi pare rău de acestea. Când vine vorba despre o bijuterie de familie, Fabuloasa a dezvăluit că fiica ei, Amelie, a primit de la bunica sa un inel superb, pe care îl urmărea de ceva vreme și acum îl are în propria locuință:

„Am avut o perioadă destul de lungă când am purtat de la mama, când purtam cam aceleași mărimi. Nu am mai păstrat foarte multe dintre ele și ne pare rău acum! Când se schimbă casa uiți multe pe drum, dar am purtat multe de la mama mea.

Mi-aș fi dorit să le am încă și să le mai port! Noi venim dintr-un neam modest, dar mama mea avea mereu un inel care îmi plăcea foarte mult. L-a primit fiica mea când a făcut 2 ani! Nu mi-a fost oferit mie, dar este în casă! Pot să îl port când vreau eu.”

Citește și Motivul pentru care bloggerița Diana Enciu nu își mai dorește al doilea copil: ”Nu aș simți că pot să mă împart!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *