Diana Sar, dezvăluiri surprinzătoare despre viaţa ei amoroasă: „Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa de ce zice lumea” EXCLUSIV

Diana Sar: „Încă nu am întâlnit femeia cu care să îmi doresc să creez o relație”
Diana Sar, dezvăluiri surprinzătoare despre viaţa ei amoroasă: Dacă aş întâlni femeia cu care să am o relaţie, nu m-ar interesa de ce zice lumea EXCLUSIV

Diana Sar este extrem de îndrăgită datorită carierei sale, dar și pentru că spune lucrurilor pe nume și nu se ferește să discute despre orice fel de subiect. Tânăra actriță, pe care ați văzut-o și în serialul ”Vlad” (PRO TV), ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ea ne-a vorbit despre partea profesională, dar și despre cea personală, explicând că face parte din comunitatea LGBT.

Îndrăgita actriță ne-a oferit detalii despre momentele în care a trecut printr-o relație toxică, dar a vorbit și despre noile sale proiecte. Ea o să apară într-un film la cinema în luna mai. Atunci când vine vorba despre viața amoroasă, Diana Sar preferă să nu pună etichete, ci să susțină iubirea în orice formă.

Diana Sar face parte din comunitatea LGBT și își folosește vocea pentru a le oferi celor din jur un mediu cât mai sigur. Aceasta ne-a explicat că, în cazul în care ar găsi femeia potrivită pentru o relație, nu s-ar ascunde. În trecut, în momentele în care și-a dat seama că este atrasă și de persoanele de același sex, ea a trecut printr-o perioadă în care a fost speriată de acest lucru. 

Ai revenit la modelling sau în continuare te ocupi de teatru? 

Diana Sar: În continuare le fac pe amândouă. Am și spectacole la Teatrul Național, urmează să apar într-un film, la cinema, iar în paralel am și job-urile ca model.

Pandemia ne-a pus la pământ pe toți. Te-a salvat cumva modelling-ul în această perioadă?

Diana Sar: Da, fără modelling și fără colaborările din online, era mai greu. S-au închis teatrele, au fost mai puține proiecte. Sunt recunoscătoare pentru că filmul care o să apară acum, în luna mai, a fost filmat în pandemie. Am avut și de lucru, dar nu la fel de mult, m-a salvat modelling-ul.

Te mai recunoaște lumea din „Vlad”?

Diana Sar: Da, încă mă opresc oamenii pe stradă. Mi se întâmplă să mă oprească și datorită altor proiecte, mă știu de pe TikTok sau alte platforme. Totuși, a trecut foarte mult timp, cred că 2 ani de când a murit personajul meu.

Crezi că oamenii ar trebui să se concentreze pe proiectele tale de acum?

Diana Sar: Este foarte bine să se bucure și de proiectele din trecut, la „Vlad” sunt acum și episoade pe Youtube, dar să fie și pregătiți pentru un nou film care apare din luna mai în cinematografe. 

Diana Sar: „Îmi place să fiu cât mai sinceră în online”

Nu ai niciun filtru pe TikTok, iar uneori ești controversată. Ce părere ai despre acest aspect?

Diana Sar: Mie îmi place să fiu cât mai sinceră în online, cât să nu plictisesc, aș zice și mai multe, dar nu vreau să încarc prea mult lumea. Întotdeauna mi-a plăcut să mă exprim așa cum simt, iar dacă oamenii discută despre asta, foarte bine!

Ai devenit un adevărat model, mai ales când ai vorbit despre perioadele neplăcute din viața ta, cum ar fi faptul că ai avut o relație toxică…

Diana Sar: Cred că foarte multe dintre noi trecem la un moment dat printr-o relație toxică, din care ajungem să învățăm foarte multe. Și o relație toxică are momentele ei bune, dar, la un moment dat, ne dăm seama că nu merge ceva și este o oportunitatea de a lucra noi pentru noi. Am vorbit deschis pentru că nu mi se pare că există o nevoie de a ascunde, încurajez mersul la terapeut și psiholog, aș fi vrut să merg mai devreme, însă acesta a fost un imbold de mă duce. Mă ajută, este foarte important, nu doar pentru asta, ci și pentru a rezolva celelalte traume. 

Diana Sar, sfat pentru oamenii care trec printr-o relație toxică: „Nu ar trebui să le fie rușine să caute ajutor” 

Ce sfat ai pentru fetele care trec printr-o relație toxică?

Diana Sar: Din păcate, sunt foarte multe. Am observat pentru că am început să fac glume pe TikTok despre tulburarea de personalitate narcisică și am văzut că multă lume trece prin asta. Sfatul meu este să încerce să se ducă la psiholog, pe mine asta m-a ajutat. Mai întâi am început să citesc foarte mult despre tulburarea aceasta, dându-mi seama că eram codependentă și ce ar trebui să fac ca să scap. Nu mi se pare că sunt în măsură să dau un sfat, fiecare ar trebui să treacă prin propriul proces. Nu ar trebui să le fie rușine să caute ajutor. 

Cum ai reușit să ieși din relația respectivă?

Diana Sar: A fost o alegere venită din ambele părți cumva. Ne-am dat seama că nu mai putem să continuăm, că nu avem aceleași dorințe și viziuni. Au fost momente în care am vrut să mă împac cu el, momente în care m-am abținut, momente în care el mi-a mai scris și poate aș fi vrut să ne vedem, dar știam că nu are rost și tot așa. Nu a fost foarte ușor, dar m-a ajutat foarte mult terapia. 

Ce nu ai mai accepta de la un bărbat?

Diana Sar: Nu aș mai accepta să simt că nu îi pasă de mine când are o problemă pentru că nu are empatie pentru a-și da seama cum să reacționeze. Când avem o problemă, mi se pare că trebuie să o discutăm ca să o rezolvăm împreună, ca într-un cuplu. Când nu exista deloc ideea de noi, nu se putea construi nimic. Și nu aș mai sta cu nimeni care nu are empatie, mie îmi trebuie cineva deschis și empatic, așa cum sunt eu. 

Diana Sar: „Trebuie să înțelegem că alții sunt altfel decât noi”

Ai zis de foarte multe ori că susții comunitatea LGBT, ba chiar că faci parte din ea…

Diana Sar: Nu îmi place să îmi pun o etichetă, dar clar fac parte. Susțin iubirea sub orice formă și dorința de a experimenta. Dacă vrei să experimentezi și totul este într-un mediu sigur, în care toată lumea își dorește asta, nu mi se pare că este ceva greșit. Susțin să discutăm mai mult de lucrurile acestea mai deschis, nu este un subiect tabu în opinia mea. România, din punctul acesta de vedere, este puțin în urmă, dar sunt progrese destul de mari. Mi se pare foarte frumos, nu rănim pe nimeni, nu facem rău nimănui, trebuie să înțelegem că alții sunt altfel decât noi.

Te vezi într-o relație cu o femeie?

Diana Sar: Încă nu am întâlnit femeia cu care să îmi doresc să creez o relație, sunt mai multe lucruri la mijloc, dar, dacă aș întâlni femeia, sigur, nu m-ar interesa de absolut nimic, de ce zice lumea. Nu m-aș ascunde, căci știu că și asta e o problemă în România. Acum am o comunitate, am o voce, pot să mă folosesc de ea ca să mai deschid lucrurile. Intram pe Youtube și mă uitam la alții care vorbeau deschis ca să pot să mă relaxez. La început mă întrebam: „Oare am o problemă? Oare e ceva greșit?”.

Cum ți-ai dat seama?

Diana Sar: Mi-am dat seama de mică, de pe la 9 ani, dar, să conștientizez exact, la 15 ani exact. La un moment dat, mi se părea că admir persoanele respective. Mult timp nu mi-am dat seama dacă le admir sau este ceva mai mult de atât la mijloc. Pe la 15 ani am început să îmi dau seama, să mă documentez, să trec prin perioada în care m-am speriat, căci am constatat că am homofobie internalizată, cumva mi se părea că este ceva greșit față de mine. A trebuit să lucrez și la acest lucru.

Cât de greu este să ieși la întâlniri atunci când ești o persoană publică?

Diana Sar: Este puțin mai greu. Și înainte îmi plăcea foarte mult ca totul să fie doar pentru mine, doar că, după ce am devenit persoană publică, mai mult mi-am dorit acest lucru. Nu aș vrea să se afle despre relație ca să nu se strice ceva. Mi se pare că este ceva pur între mine și persoana respectivă și din acest lucru este puțin greu, deoarece unele persoane nu înțeleg de ce nu vreau să spun public că sunt cu cineva.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *