Dieta Andreei Marin. Secretul vedetei pentru a slăbi 20 de kg. S-a aflat ce face, de fapt

Sfaturi importante de la Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre vedetele din showbizul românesc care au impresionat întotdeauna cu silueta sa. Dar care este dieta Andreei Marin? Fosta prezentatoare TV a dezvăluit secretul siluetei sale și cum a reușit să slăbească multe kilograme fără să se înfometeze.

Dieta Andreei Marin: “Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine”

Andreea Marin a dezvăluit cum arată meniul său zilnic datorită căruia se menține într-o formă de invidiat. Celebra prezentatoare TV a renunțat complet la prăjeli, sosuri și tot ceea ce înseamnă fast-food. De asemenea, tot ceea ce ține de carbohidrați (pâine, orez, paste făinoase) consumă zilnic înainte de ora 14:00. Ultima masă este la ora 19:00. De asemenea, consumă cât mai puțin sare, zahăr deloc și face și sport. Andreea Marin mărturisește că face gimnastică șase zile pe săptămână, dimineața.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic.

Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele.

Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, șase zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep.”, a explicat Andreea Marin pe rețelele de socializare.

Andreea Marin
Andreea Marin

Care a fost cea mai dificilă parte în schimbarea stilului de viață pentru Andreea Marin

Andreea Marin recunoaște că i-a fost dificil atunci când a început să facă sport și era nevoită să se trezească cu o oră mai devreme dimineața. În timp însă, s-a obișnuit, iar acum nu mai înțelege viața fără mișcare. Totodată, mărturisește și că, la fel ca toți oamenii, are și momentele de cădere, însă atunci își permite și excepții pentru a putea să reechilibreze balanța.

„Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înțeleg viața fără mișcare, fără sport. Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simți că scapi controlul să îți permiți și excepții, după care să nu uiți să reechilibrezi balanța.”, a mai povestit Andreea Marin.

5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.