Dieta Danei Săvuică. Cum a reușit vedeta să slăbească: „Ajunsesem la măsura XL”

Dana Săvuică a descoperit o dietă care i-a fost de mare ajutor: "Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile"
Dieta Danei Săvuică. Cum a reușit vedeta să slăbească: Ajunsesem la măsura XL

Care este dieta Danei Săvuică? Vedeta a dezvăluit cum se menține în formă. Cu ajutorul acesteia a trecut de la mărimea XL, la care ajunsese, la M-L, așa cum purta în trecut. Alături de medicul Dana Miricioiu, cele două au povestit la Ego Life despre această dietă și stilul de viață sănătos pe care îl au.

Dieta Danei Săvuică. Cum a reușit vedeta să slăbească. Voia să își facă lipoaspirație

Dana Săvuică a mers la medicul Dana Miricioiu pentru a-și face o lipoaspirație, însă aceasta a refuzat-o și i-a propus să țină o dietă. După o perioadă în care a urmat sfaturile medicului, Dana Săvuică dezvăluie că a reușit să revină la greutatea ei inițială și să poarte din nou măsurile M-L.

„Vedeți (n.r. își arată abdomenul), uite, Dana vezi? O măsură! Ajunsesem la măsura XL. Eu care purtam M-L. Deci medium spre large și ajunsesem la XL. Eram disperată! Acum nu trebuie să fiți supărate pe mine, doamnelor, cele care aveți forme rubensiene și poate purtați XL sau XXL, pentru mine a fost așa, o dramă. Am trecut așa la o măsură în câteva luni de zile”, a spus Dana Săvuică la Ego Life.

Medicul Dana Miricioiu: “Când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi, ne-am dezechilibrat”

Medicul chirurg estetician Dana Miricioiu a dezvăluit că pentru a slăbi și pentru a avea un organism echilibrat este nevoie de o dietă echilibrată. Înfometarea nu este deloc o soluție deoarece dezechilibrează organismul și pot apărea alte probleme.

“Să mănânci anumite alimente care au calorii puține, dar care sunt foarte bogate în nutrienți, în așa fel încât organismul va rămâne echilibrat. Un organism dezechilibrat de nutrienți nu va mai putea da niciodată jos, adică atunci când ne înfometăm sau mâncăm o dată pe zi ne-am dezechilibrat. Și spunem: păi de ce? Organismul încearcă din orice să își ia nutrienți. Atunci depune foarte ușor caloriile. Așa mâncând alimente de mai multe ori pe zi, dar cu calorii puține, având absolut toți nutrienții, suntem total echilibrați. Noi ajutăm organismul să slăbească mai repede”, a spus medicul Dana Miricioiu.

În ce constă dieta Danei Săvuică: “Este făcută de doctorii care pregăteau pacienții pentru sleeve gastric”

Medicul Dana Miricioiu a dezvăluit că această dietă a fost făcută de către medici pentru persoanele care urmau să fie operate pentru micșorarea stomacului, având risc operator. Medicul mărturisește că a încercat și ea această dietă și a fost uimită de rezultate. De atunci o recomandă tuturor pacienților săi.

“Este o dietă peste care am dat întâmplător. Un prieten de-al meu l-am văzut după două săptămâni și era jumate. Am spus: Dumnezeu, nu pot să cred, ce s-a întâmplat cu tine? Și mi-a spus: m-am întâlnit într-o benzinărie cu o cunoștință de a mea care stă în Suedia și mi-a zis cum am problema asta că nu pot să slăbesc, că noi avem o dietă minunată pe care o avem de 40 de ani. El a luat dieta și după ce am văzut rezultatul, am început să studiez dieta. Mi-am comandat-o și eu și am văzut că rezultatele sunt incredibile. Eu nu credeam în diete. Este făcută de doctorii care pregăteau pacienții pentru sleeve gastric pentru că aveau risc operator, aveau 100-120 kilograme și aveau nevoie să slăbească rapid și sănătos, au creat această dietă pentru ei, în 1981. (…) Da, dezechilibrează, modifică secrețiile tuturor hormonilor, secrețiile de insulină și a altor parametri în care trebuie să stea organismul și atunci totul o ia la vale (n.r. cum ne afectează stresul)”, a explicat medicul Dana Miricioiu în ediția cu numărul 18 Ego Life .

Emisiunea Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, poate fi urmărită în fiecare luni de la ora 21.00 pe paginile:

Facebook.com/RevistaEGO.ro

YouTube.com/EGOonline

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
3.1 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *