Dieta lui Carmen Tănase. Cum a reușit actrița să slăbească 10 kilograme în doar două luni. Alimentele pe care le consumă

Iată cum se menține în formă.
Dieta lui Carmen Tănase. Cum a reușit actrița să slăbească 10 kilograme în doar două luni. Alimentele pe care le consumă

Carmen Tănase este una dintre cele mai remarcabile și apreciate actrițe din România, cu o carieră îndelungată și o imagine remarcabilă în industria filmului și teatrului. Cu zeci de ani petrecuți pe scenă, în fața publicului și sub lumina reflectoarelor, actrița a reușit să facă o transformare notabilă în viața ei, observată cu ușurință și de admiratori.

Actrița urmează o dietă eficientă

După o viață în care nu a ținut un regim alimentar strict, acum, actrița a descoperit o dietă care i-a adus o transformare semnificativă. A căutat informații, a analizat cu atenție, și spune că viața ei s-a simplificat considerabil de când a adoptat acest nou mod de alimentație. Nu numai că a experimentat o schimbare notabilă în aspectul său fizic, dar se simte mai ușoară și mai energică.

Dieta lui Carmen Tănase. Cum a reușit actrița să slăbească 10 kilograme în doar două luni

Citește și: Marea actriță Carmen Tănase, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Fanii, uimiți: ”Arăt ca mama lui Corleone” VIDEO EXCLUSIV

 

„Haotic (nr. cum mănâncă), în general. Și se și vedea lucrul ăsta, încă se mai vede, dar de două luni de zile am descoperit o dietă genială care nu mă mai pune la muncă, adică nu trebuie să mai stau cu casoletă, să mai îmi pun în casoletă roșioara, brânzică. O dietă care e făcută acum 42 de ani, că am studiat, am citit despre ea, pentru diabetici în principiu”, a spus Carmen Tănase, într-un dialog avut cu medicul Adina Alberts.

Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme

Noul său stil de viață îi simplifică programul și munca din bucătărie, iar primele rezultate sunt deja evidente. În doar două luni, a reușit să slăbească aproape zece kilograme, și determinarea ei nu se oprește aici.

Ea afirmă că a găsit echilibrul perfect între obținerea siluetei mult visate și posibilitatea de a se bucura de orice mâncare sau băutură care îi stârnește poftă, fără restricții severe, deoarece nu ține o dietă strictă.

Vezi și: Carmen Tănase, dezvăluiri neașteptate despre Gheorghe Visu. Nu a mai zis asta vreodată: “E ceva de care îmi este rușine”

”Ai un shaker, un pahar așa cu o biluță înăuntru și astea sunt și sărate și dulci. De exemplu, ai și omletă, ai deserturi, ai cereale cu măr și scorțișoară pentru micul dejun, ai cafea cu lapte, ceea ce e important, dacă mie îmi zice să nu mai beau cafea, la mine e o problemă. (…) Deci îți dă absolut orice, nu mai ai nevoie de nimic, nu mai murdărești nicio farfurie prin casă, nu mai trebuie să speli nimic, nu mai fierbi, nu mai aprinzi plita. Deci am supe, am felul doi, am shake-uri dulci, am batoane. (…) Cred că am dat 10 kile jos”, a mai spus actrița.

Celebra actriță este mulțumită de rezultate

La fel ca multe alte femei, și Carmen Tănase a încercat tot felul de abordări pentru a-și atinge obiectivele. De-a lungul timpului, a pus în aplicare sfaturi și trucuri pe care le-a găsit în reviste sau pe internet.

Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, se confrunta mereu cu aceeași problemă: reușea să piardă rapid câteva kilograme, dar apoi le recâștiga la fel de repede.

Vezi și: Ce folosește Carmen Tănase pentru a ține ridurile la distanță, la 62 de ani. Celebra actriță a dezvăluit secretul său: “Am sertarele pline”

„Doamne, eu nu înțeleg cum Dumnezeu nu am făcut-o până acum că am făcut toate prostiile posibile, tot ce am găsit în revistă și prin toate site-urile. Nu a existat regim de slăbire și eu să nu-l fac.

Făceam pac, slăbeam, după aia puneam la loc. Apoi prin turnee, e greu să te duci cu casolete, mâncam prin benzinării, (…) de când sunt cu astea, vai de mine. Nu îmi vine să cred. Trăiesc un miracol. De două luni”, a declarat vedeta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *