Dieta lui Micutzu. Cum a reușit să slăbească 50 de kilograme. Alimentul de care nu s-a atins

Micutzu recunoaște că mânca foarte mult: “Seara rupeam când venea vorba de mâncare”

Micutzu, pe numele lui real Cosmin Nedelcu, a reușit o transformare radicală în ultima vreme! Cunoscutul comediant în vârstă de 37 de ani a slăbit foarte mult, după ce și-a dat seama de situația în care se afla. Care este dieta lui Micutzu? Actorul a dezvăluit ce a făcut pentru a scăpa de zeci de kilograme.

 Dieta lui Micutzu: “Am început cu chestii mici”

Micutzu mărturisește că și-a dat seama în urmă cu trei ani că ar putea avea probleme grave de sănătate din cauza kilogramelor în plus. A început atunci să facă o schimbare. Nu s-a înfometat, ci a ales o metodă mult mai simplă pentru a slăbi. A scos aproape de tot carnea din alimentația sa pentru o perioadă de opt luni și susține că acest lucru l-a ajutat foarte mult.

„Am slăbit pornind de la grija pentru sănătate. Când ai aproape 170 kg… Ajungi ușor la cifra asta pentru că nu îți dai seama în momentul în care te îngrași că prinzi proporții, mai ales că îmi blocam în minte faptul că mă îngraș. Am început cu chestii mici. Nu am mai mâncat carne foarte des, am avut o pauză de opt luni. A contribuit foarte mult. Iar apoi clasicul fără carbohidrați”, a mărturisit Micutzu.

Micutzu recunoaște că mânca foarte mult: “Seara rupeam când venea vorba de mâncare”

Micutzu recunoaște că mânca foarte mult, iar masa cea mai bogată o avea seara, atunci când medicii spun să mâncăm mai puțin. Astfel situația a scăpat de sub control. Din fericire, celebrul comediant a reușit să schimbe totul, iar acum se declară mulțumit cu kilogramele pe care le are. A slăbit 50 de kilograme, iar diferența se vede cu ochiul liber.

„Doar mâncarea a scăpat de sub control. (…) Dar seara rupeam când venea vorba de mâncare. Era pe genul ‚Mănâncă, mă, să fii sănătos!’”, a mai povestit Micutzu.

Teambuilding, cel mai recent proiect al lui Cosmin Nedelcu

În urmă cu doar câteva săptămâni Micutzu alături de colegii săi au lansat filmul Teambuilding. Pelicula a stârnit un val de reacții în spațiul public, însă, în același timp a înregistrat încasări uriașe și a primit titlul de cel mai profitabil film românesc.

„Fără să expunem anumite realități românești nu putem vorbi despre ele. Fără să vorbim despre aceste realități nu putem să le schimbăm. Comedia funcționează pentru a ridica o oglindă în fața privitorului, ca apoi să râdă de defectele lui și să-l pună pe gânduri. Educația și-a o face singur, când ajunge acasă”, a spus despre film scenaristul Alex Coteț pentru hotnews.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *