Dietă Oana Radu. Meniul cu care artista a reușit să slăbească 50 de kilograme

Dietă Oana Radu. Oana Radu a reușit să scape de peste 50 de kilograme, făcând mult sport și urmând o dietă echilibrată
Dietă Oana Radu. Meniul cu care artista a reușit să slăbească 50 de kilograme

Dietă Oana Radu, plus meniul care a ajutat-o să slăbeacă 50 de kilograme. Oana Radu are 28 de ani și a devenit cunoscută odată cu participarea la „Vocea României”, în prezent fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Interpreta a avut parte de o transformare spectaculoasă în ultimii ani, reușind să ajungă la greutatea dorită printr-o metodă despre care a și vorbit recent.

Dietă Oana Radu. Cum a slăbit 50 de kilograme

Oana Radu a reușit să scape de peste 50 de kilograme, făcând mult sport și urmând o dietă echilibrată. Astfel că, fosta semifinalistă de la „Bravo ai stil! Ceebrities!” se află în prezent în cea mai bună formă. De altfel, aceasta a declarat în urmă cu ceva timp, că soțul ei a fost cel care a ajutat-o și a motivat-o în demersul ei.

Cu ajutorul iubitului ei Cătălin, Oana Radu a urmat o dietă și a respecatat câteva reguli de bază pe parcursul planului alimentar urmat. Deși internauții au acuzat-o că și-a micșorat stomacul și nu vrea să recunoscă acest lucru, în realitate lucrurie au stat altfel.

Oana Radu a ajuns la greutatea dorită înainte de cununia civilă

Pentru a arăta perfect în ziua căsătoriei sale, Oana Radu și-a dus la bun sfârșit cura de slăbire. Vedeta are acum o siluetă impecabilă.

Haterii vor spune că e Photoshop! Transformarea mea a luat sfârșit! În aceste poze mă vedeți pe mine la 57 de kilograme, de la 75! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul!

Sunt foarte fericită! Așa arăt eu acum! De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii!

Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit”, a spus de curând Oana Radu.

În ce constă dieta Oanei Radu

Ziua 1

  • Mic Dejun: Omletă făcute din 3 albuşuri (albuturile de la 3 ouă), cu 10 felii de castravet
  • Prânz: Smoothie din doi morcovi, o portocală şi 1/2 sfecla roşie
  • Cina: Smoothie din 1 castravete, puţin ghimbir, spanac

Ziua 2

Mic Dejun: Omletă din 3 albuşuri (albuşurile de la 3 ouă), cu 10 felii de castravete

Prânz: Smoothie din două portocale, o grefă şi ananas

Cina: Supa crem- de ciuperci

Ziua 3

  • Mic Dejun: 3 Albuşuri fierte cu 10 felii de castravete
  • Prânz: Supa crema de ciuperci (Ciuperci fierte, păstarnac fiert şi puţin lapte de soya pentru fluidizare)
  • Cina: Smoothie din două grefe şi două kiwi

Ziua 4

  • Mic Dejun: Salată de măr cu ananas şi scorţişoară, un vârf de făină de seminţe de in
  • Prânz: Supa crema de morcovi (morcovi fierţi, păstarnac fiert, lapte de soya)
  • Cina: Smoothie de castraveţi, ghimbir, lămâie şi pătrunjel

Ziua 5

  • Mic Dejun: Patru albuşuri fierte, 2 ardei verzi, 1/2 avocado
  • Prânz: Supa crema de brocoli
  • Cina: Piure de spanac

În urmă cu ceva timp, Oana Radu a explicat pas cu pas ce a făcut. Artista a dezvăluit care sunt regulile de bază pe care trebuie să le urmeze cei care vor să scape de kilogramele în plus.

Este destul de greu în ziua de azi să slăbeşti şi m-am gândit să vă dau astăzi 5 reguli pentru a slăbi

Ştiţi deja că eu am slăbit foarte multe kilograme şi din păcate mulţi dintre voi nu cred că nu m-am operat.

Când am început să ţin dieta Ducan nu aveam multe cunoştinţe despre slăbit, încercasem mai multe reţete care eşuaseră. Prima regulă şi cea mai importantă dintre toate este că trebuie să ne schimbăm alimentaţia.

Dietă Oana Radu, principalele reguli

Vă sfătuiesc să mergeţi în magazine mai mari… pentru că veţi găsi dulciuri pentru diabetici sau chiar şi pentru oameni normali, dar fără zahăr… care te ajută şi îţi mai păcălesc ambiţia pentru că ai nevoie la un moment dat de un restart.

Dietă Oana Radu
Oana Radu arată spectaculos după ce a slăbit 50 de kilograme

Regula numărul doi: mănânc până în ora cinci… la ora cinci după-amiaza este ultima mea masă. Este o regulă foarte importantă şi am aplicat-o şi în perioada de menţinere, mâncând până în ora cinci m-a ajutat foarte mult să-mi menţin greutatea. Regula numărul trei: Nu există cheat day… ziua în care poţi mânca orice se afla doar în etapa în care tu ai ajuns la o greutate.

Regula numărul patru: sportul are o foarte mare importanţă. Dacă sunteţi la fel de grăsuţi cum am fost şi eu, pielea vostra se va lăsa şi veţi ajunge în situaţia mea să trebuiască să vă operaşi braţele. Regula cinci, nu se asociază niciodată carbohidraţii cu proteinele”, a spus Oana Radu cu privire la regulile de slăbit.

Dietă Oana Radu. Artista face mult sport

„Pe lângă dieta, de la care nu m-am abătut nici măcar odată, am mers zilnic la sală, unde două ore am făcut aerobic şi evident „am tras de fiare”.

Trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de un instructor, pentru că singuri nu o să vă descurcaţi. De trei ori pe săptămână am mers la masaj. Sala şi masajul mi-au ajutat pielea. Dacă vreţi să slăbiţi mult, trebuie să ştiţi că aveţi nevoie de ele, pentru că pielea voastră să reacţioneze bine.

Pe tot parcursul dietei, am fost supravegheată de medici, mi-am făcut analizele o dată pe lună, pentru că mi-am dorit să slăbesc, dar nu să mă îmbolnăvesc. Pe lângă asta am luat constant vitamine pentru păr. Pe lângă regim, sală şi masaj, am luat suplimente alimentare pentru slăbit. Acestea sunt complet naturale, conţin doar plante. Ajută la arderea grăsimilor şi ajuta metabolismul. în curând, o să postez pe Facebook-ul meu site-ul de unde le puteţi achiziţiona”, a explicat Oana Radu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *