Dieta pe care o ține Anca Țurcașiu. Ce a scos definitiv din alimentație. Așa reușește să arate perfect la 53 de ani

Anca Țurcașiu se numără printre cele mai atrăgătoare femei din România, iar aspectul ei remarcabil pare să sfideze trecerea anilor. La vârsta de 53 de ani, frumusețea cântăreței este intactă și se pare că trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra ei. Iată de ce secrete ține cont vedeta pentru a arăta atât de bine.

Artista a fost invitată la „Chefi la cuțite”

În cadrul emisiunii din data de 4 septembrie 2023, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut privilegiul de a o avea ca invitat special pe Anca Țurcașiu. Cu această ocazie, vedeta a avut rolul de a alege câștigătorul amuletei cu numărul 3.

Însă, frumusețea ei nu a trecut neobservată. Cu un aspect fizic care pur și simplu nu poate fi ignorat, Irina Fodor nu a putut să nu întrebe despre secretul menținerii siluetei ei impecabile. Astfel, actrița a dezvăluit un truc la care nu mulți s-ar fi gândit în ceea ce privește menținerea unui corp de vis.

Citește și: Ritualul care o menține tânără pe Anca Țurcașiu. Așa se explică cum reușește să aibă siluetă de adolescentă la 53 de ani

De ce aliment nu se atinge Anca Țurcașiu

La vârsta de 53 de ani, Anca Țurcașiu este posesoarea unui trup care pare să nu fi fost afectat de trecerea anilor, rămânând la fel de impresionant ca și la 20 de ani. Cu toate acestea, secretul siluetei ei este surprinzător de simplu: a eliminat complet carnea din dieta sa.

Vezi și: Marea greșeală făcută de Anca Țurcașiu în cei 23 de ani de căsnicie: „E singurul meu regret”. Dezvăluiri neașteptate la 3 ani de la divorț

Anca Țurcașiu a dezvăluit că a renunțat la consumul de carne în întregime, făcând o excepție doar pentru pește. Acest stil de viață a început cu mulți ani în urmă, când locuia împreună cu părinții săi, iar mama ei adăuga carne în toate preparatele culinare. Astfel, acest lucru a făcut-o să nu mai dorească să consume acest aliment extrem de iubit de multe persoane.

Ce dietă ține cântăreața

Ei bine, s-ar putea să fie ușor de crezut că opțiunile alimentare pentru o persoană vegetariană sunt destul de limitate, dar vedeta demonstrează că există o varietate impresionantă de alegeri delicioase. Anca Țurcașiu se bucură de fructe de mare și pește în dieta sa, însă a făcut un pas hotărât și nu consumă niciodată carne de pui, porc sau vită.

Vedeta și-a dezvăluit secretul pentru menținerea tinereții sale în timpul emisiunii „Chefi la cuțite,” ceea ce a stârnit uimirea tuturor. Ca urmare, jurații au fost nevoiți să se conformeze și să pregătească exclusiv preparate cu somon, pentru a se asigura că-i sunt respectate preferințele alimentare.

Te poate interesa și: Afecțiunea cu care a fost diagnosticată Anca Țurcașiu, după ce a intrat la menopauză: “Ceva cumplit”. Cum a rezolvat artista problema

”Am eliminat din alimentație carnea definitiv. Mie nu mi-a plăcut niciodată. Mama mea gătea toate mâncărurile cu carne, fasole verde cu carne, mâncare de cartofi cu carne, mazăre cu carne, era un chin pentru mine să le mănânc”, a declarat Anca Țurcașiu, la Chefi la cuțite.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *