Dieta pe care o ține Doinița Oancea. Ingredientul neașteptat din meniul vedetei, ce mănâncă la fiecare masă

Secretul vedetei pentru o siluetă de invidiat

Doinița Oancea este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. În plus, frumoasa brunetă arată demențial, deși nu se mai află la prima tinerețe. Cum reușește? Ei bine, vedeta a dezvăluit, de curând, secretul ei. Iată ce ingredient nu lipsește din meniul ei!

Dieta Doiniței Oancea care o menține tot timpul în formă

În vârstă de 40 de ani, Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, jucând de-a lungul timpului în numeroase seriale de succes.

Așadar, nu este de mirare că ea este extrem de îndrăgită de către români. Nu de puține ori, doamnele și domnișoarele i-au cerut sfaturi Doiniței Oancea în materie de slăbit, văzând modul superb în care arată bruneta.

Ei bine, spre bucuria lor, actrița a dezvăluit, recent, cum reușește să se mențină în formă. Vedeta a spus că încearcă tot timpul să fie atentă la ceea ce mănâncă.

Actrița spune că obișnuiește să consume multe proteine, legume, dar și pâine. Însă, bruneta nu mănâncă orice fel de pâine, ci pe cea neagră sau integrală.

Pe lângă o alimentație sănătoasă și echilibrată, Doinița Oancea a mai mărturisit că face și mult sport. În fiecare zi face exerciții fizice sau merge să se plimbe în parc.

”În momentul în care pui 2, 3, 4 kilograme ar fi bine să treci la un stil de viață mai sănătos, mai exact, eu, de exemplu, când pățesc asta, încerc să mănânc trei mese pe zi, cu proteină, legumă și pâine la fiecare masă. Pâine neagră sau integrală, mișcare, dacă se poate și multă apă”, a declarat Doința Oancea, pentru Antena Stars, conform Spynews.

Citește și Cum se înțeleg de fapt Doinița Oancea, Andreea Ibacka și Majda Aboulumosha. Fanii le-au văzut împreună la TV, dar puțini știu asta despre ele VIDEO EXCLUSIV!

Cum se mentine in forma Doinita Oancea
Cum se mentine in forma Doinita Oancea

”Nu merg la solar”

Și pentru că tot este vară, vedeta a mărturisit, în cadrul unui interviu, că nu merge niciodată la solar, preferând să se bronzeze natural. Iată de ce evită vedeta solarul.

”Nu merg la solar, îl evit și l-am evitat toată viața. Cred că am fost de 5 ori în 40 de ani! Îl evit pentru că mi se pare foarte periculos pentru piele, vreau să mă bronzez natural!”, a declarat actrița, potrivit click.ro.

Citește și Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru: „Îmi permit să îi spun orice vreau!” EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *