Dieta Taniei Budi. Cum se menține într-o formă de vis, la 54 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul ei

Tania Budi are o siluetă de invidiat. Care este regimul ei alimentar
Dieta Taniei Budi. Cum se menține într-o formă de vis, la 54 de ani. Vedeta a dezvăluit secretul ei

Tania Budi se laudă cu o siluetă de invidiat. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, a dezvăluit ce face pentru a se menține în formă. Aceasta reușește să arate senzațional în costum de baie. Dieta Taniei Budi este, de fapt, un stil de viață pe care vedeta îl are de mult timp.

Dieta Taniei Budi. Ce mănâncă în fiecare zi

Tanie Budi întinerește parcă odată cu înaintarea în vârstă. Vedeta postează des fotografii pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii pot vedea că este neschimbată. Ei bine, pentru o siluetă de invidiat, Tania Budi ține un regim bine stabilit. Este atentă la foarte multe detalii atunci când se așează la masă.

‘’Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’’, a dezvăluit Tania Budi.

Tania Budi nu duce grija siluetei în anotimpul cald

Dacă multe persoane pun presiune pe ele atunci când se apropie anotimpul cald și urmează să meargă în vacanță, Tania Budi spune că ea nu are de ce să își facă grijă. Vedeta are în orice anotimp trupul tras prin inel, motiv  pentru care e pregătită oricând de o vacanță.

‘’Nu pregătesc corpul de vară. Îl am de astă iarnă’’, a scris Tania, pe Instagram.

Tania Budi se laudă cu o siluetă de invidiat
Tania Budi se laudă cu o siluetă de invidiat

Tania Budi: “Mă simt ca o adolescentă”

Tania Budi declara în urmă cu câteva luni că trece printr-una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, simțindu-se ca o adolescență.

„Mă simt ca o adolescentă. Mă iubesc bărbații, n-am o problemă cu asta, ci ei au o problemă cu asta. Eu sunt ok și cred că este una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții mele”, spunea vedeta în urmă cu câteva luni.

Tania Budi, despre perioadele mai puțin plăcute: “Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea”

Chiar dacă este o femeie frumoasă, Tania Budi nu a fost scutită de infidelitate în relațiile pe care le-a avut. Vedeta povestește că a iertat faptul că a fost înșelată, dar și ea a fost iertată la rândul ei.

“Depinde, de la caz la caz. Sunt tot felul de feluri de înșelat. E un fel fizic, când unul dintre parteneri are o relație fizică și vrea să uite în a doua secundă sau a doua zi de ea. Nu sunt OK nici astea. Mi s-a întâmplat să iert lucrurile astea și să mi se ierte lucrurile astea. Când e cine trebuie lângă tine, nu faci așa ceva, nu treci prin faza asta. Când e cine trebuie, e acolo, sigur. Nu neapărat că am înșelat fizic. Înșelatul înseamnă și o minciună, adică stai într-o relație, dar vrei s-o termini, pentru mine asta e înșelat”, spunea Tania Budi.

9.3 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.