Din ce face bani Monica Gabor în America. Doar apropiații știu asta

Meseria surprinzătoare pe care o are acolo

Scris de: Daoud Andra

21 Sep. 2023

Monica Gabor a lăsat în urmă viața de vedetă din România în urmă cu mai bine de un deceniu și s-a stabilit în America. Are o relație cu un afacerist asiatic și și-a luat și fiica alături de ea în Malibu, în urmă cu câțiva ani. Chiar dacă iubitul ei este milionar în dolari, Monica nu a renunțat să muncească. Din ce face bani Monica Gabor în America? Duce o viață lipsită de griji și are un job stabil acolo.

Monica Gabor trăiește visul american

Monica Gabor a devenit cunoscută în România în momentul în care s-a afișat la brațul lui Irinel Columbeanu. Avea doar 18 ani atunci și era fotomodel, iar relația cu afaceristul de la Izvorani a ținut mult timp paginile ziarelor. Diferența de vârstă de 30 de ani dintre ei nu i-a împiedicat să formeze o familie, iar la scurt timp după ce au făcut o nuntă ca în filme, s-a născut și fiica lor, Irina.

Cei doi au fost căsătoriți din 2006 până în 2011, iar după ce au divorțat, Monica a decis să se mute în America. Fostul model s-a stabilit acolo în urmă cu mai bine de un deceniu și și-a refăcut viața. Monica are o relație de ani buni cu un milionar chinez, celebrul Mr. Pink. Ulterior, a luat-o în SUA și pe fiica ei, Irina, care în prezent are 16 ani și jumătate.

Citește și: Ce notă a luat Monica Gabor la BAC. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a surprins pe toată lumea cu acest rezultat

Monica, Mr. Pink și copiii lor

Din ce face bani Monica Gabor în America

Chiar dacă iubitul ei este milionar și duce o viață luxoasă, Monica Gabor nu stă degeaba. Fostul model muncește cot la cot cu partenerul ei și contribuie astfel la veniturile familiei. Dacă la început se credea că lucrează la firma lui Mr. Pink, în urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a dezvăluit ce meserie are, de fapt, Monica în America.

Într-un interviu acordat anul trecut, afaceristul spunea că fosta lui soție este profesoară în SUA. Irinel a povestit atunci că Monica stăpânește foarte bine limba engleză și că poate să predea acolo.

Citește și: De ce au divorțat Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Motivul real iese la iveală la 11 ani de la despărțire. Afaceristul o consideră iubirea vieții lui

”Este profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. (…) Ea a învățat (limba engleză – n.r.), nu tatăl meu, așa cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos. Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit.”, a povestit fostul afacerist de la Izvorani, într-o intervenție TV.

Irina Columbeanu s-a făcut remarcată în America

În urmă cu câțiva ani, Monica l-a convins pe fostul ei soț să o lase pe Irina, fiica lor, să se mute în America, pentru a avea acces la o școală mai bună. Adolescenta, care în prezent are 16 ani și jumătate, locuiește în Malibu alături de mama sa, Mr. Pink și fiul acestuia. Irina se descurcă foarte bine la școală, iar rezultatele remarcabile pe care le are la învățătură au făcut-o să apară și în presa locală. Mătușa ei, Ramona Gabor, a povestit foarte mândră despre performanțele Irinei.

Citește și: Bărbatul celebru care s-a iubit cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor. Nu, nu este vorba despre Irinel Columbeanu

”Irina e mare, e foarte deșteaptă, conduce. Are permis de conducere de la 16 ani. E foarte frumoasă și înaltă. Locuiește în Malibu și învață foarte bine. Are o minte… wow! E deșteapta familiei. Apare chiar și în ziarele din Malibu cu rezultatele ei excelente sau cu munca ei de voluntariat. Se implică în tot felul de proiecte extrașcolare. Le face pe toate și uneori simt că e un om mare. Și ei îi place să facă yoga. E pasionată și de partea asta spirituală”, a spus Ramona Gabor la Kanal D, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *