Din ce făcea bani Radu Vâlcan înainte să devină celebru. A mărturisit tot, fără nicio jenă

Care a fost primul job al lui Radu Vâlcan, înainte de a ajunge în televiziune
Din ce făcea bani Radu Vâlcan înainte să devină celebru. A mărturisit tot, fără nicio jenă

Radu Vâlcan, prezentatorul emisiunii “Insula Iubirii”,  a dezvăluit recent cum a luat start cariera lui în jurnalism. Filmându-se în parc alături de Mihai Morar, cei doi au depănat amintiri cu privire la primul lor loc de muncă.

Cum și-a început Radu Vâlcan cariera

Radu Vâlcan și Mihai Morar lucrează împreună în același domeniu, însă drumul a fost lung până aici, unde sunt acum. Potrivit spuselor lor, Mihai Morar și-a început cariera lucrând în clădirea de la Piața Presei, cunoscut sub numele de Casa Scânteii, iar Radu Vâlcan a vândut ziare. Cei doi s-au amuzat copios, apoi au decis să își continue antrenamentul de dimineață, pe care îl fac în același parc.

Radu Vâlcan este unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, cu o carieră lungă în spate, de actor și de prezentator TV. De asemenea, se mândrește cu o familie frumoasă: o soție și trei copii. Recent, mezinul familiei a fost botezat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat fiul la 10 luni

Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost la un pas să facă dublu eveniment pentru fiul lor cel mic, Adrian. Dacă mai așteptau două luni i-ar fi tăiat și moțul, l-ar fi și botezat. În exclusivitate pentru ego.ro, Adela Popescu a explicat situația.

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot. Cu trei zile înainte am făcut covid și am anulat tot. (…) Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp”, a povestit Adela Popescu.

Adela Popescu s-a ocupat de spațiu și aranjamente, iar Radu Vâlcan s-a asigurat că vor avea mâncare și băutură suficientă pentru toată lumea: „Radu a fost atent un pic cu mâncarea, la felurile de mâncare. Cu băutura dacă este suficientă. Pe acolo s-a preocupat, în rest nu prea”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *