Din ce își câștigă acum banii Oana Matache, sora Deliei: “Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor”. Mama ei a făcut dezvăluirea

Dezvluirile Ginei Matache, mama celor două artiste.
Din ce își câștigă acum banii Oana Matache, sora Deliei: “Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor”. Mama ei a făcut dezvăluirea

Oana Matache a fost implicată de curând într-un scandal uriaș, după ce a ales să se despartă de fostul ei soț, cu care are doi copii, și să intre într-o relație cu Radu Sifferdi, un tânăr cotroversat. Deși au existat speculații potrivit cărora, între Oana Matache și sora ei, celebra cântăreață Delia, s-ar fi produs o ruptură din cauza relației dintre Oana și Radu Sifferdi, niciuna dintre ele nu a confirmat zvonurile. Mama celor două surori a dezvăluit recent din ce își câștigă acum banii fiica sa mai mică.

Din ce își câștigă acum banii Oana Matache, sora Deliei

După divorțul de fostul soț, lucrurile au început să se complice pentru Oana Matache. Chiar dacă cei doi copii ai fostului cuplu au rămas cu mama lor, artista nu se află într-o situație tocmai bună. Rezolvarea problemelor financiare și necesitatea asigurării unui trai decent celor mici au devenit prioritatea numărul 1 pentru artistă.

Citete și: Delia, reacție total surprinzătoare după ce i s-a spus că viața fără copii nu e completă. Artista și-a lăsat fanii fără cuvinte

Delia Matache nu și-a putut lăsa sora ai mică să alunece pe panta deznădejdii, așa că a luat-o sub aripa ei protectoare și i-a oferit șansa de a câștiga banii necesari pentru a se putea întreține. Astfel, celebra cântăreață a inclus-o și pe Oana în spectacolele sale. Acum, cele două cântă și susțin show-uri împreună.

Citește și: Cum se înțeleg de fapt Delia și Oana Matache, după scandalul amoros cu Radu Siffredi. Adevărul despre relația celor două surori

„Oana cântă cu Delia iar, împreună pe scenă. Doar trebuie să le dea de mâncare copiilor. Ursul nu dansează de voie, ci de nevoie. Mă interesează copiii, ca ei să aibă, nu să aștepte să-i dea Gheorghe sau Ion. Doamne ferește!”, a mărturisit Gina Matache, potrivit Cancan.ro.

Delia Matache, profituri uriașe cu firmele sale

Delia Matache este una dintre cele mai bine plătite artiste de la noi. Ea este asociat cu cel pțin 45% din părțile sociale la 4 firme: Deliaevent, Black Spirit, Roka Records și Stardelsound.

Anul precedent, firmele cântăreței au avut o cifră de afaceri totală de 14,6 milioane de lei. Potrivit datelor publicate de Economica.net, vedeta și-a dublat profiturile în 2022 față de anul 2021.

Firma Deliaevent se ocupă cu servicii de interpretarea artistică, iar în anii 2020 și 2021 aceasta a avut un număr de cinci angajați. Compania este deținută de Delia Munteau (95%) și Nicoleta Spătăcean (5%), potrivit portalului Termene.ro.

În ceea ce privește firma Black Spirit, Delia deține 75% din capitalul social, iar restul de 25% este deținut de Constantin-Nicolae Dobreanu.

Compania Roka Records este deținută de Răzvan Munteanu, soțul artistei (55%) și de Delia (45%). Firma a fost înființată în 2020 și are ca obiect de activitate înregistrare și editare muzicală.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *