Discuția dintre Irina Rimes și Smiley i-a lăsat mască pe fani: „De ce suferi tu pentru toți proștii?”. Detaliul pe care l-a observat artistul

Discuția dintre Irina Rimes și Smiley i-a lăsat mască pe fani: De ce suferi tu pentru toți proștii?. Detaliul pe care l-a observat artistul

Discuția dintre Irina Rimes și Smiley i-a lăsat mască pe fani. În cadrul unei emisiuni TV, cei doi au purtat o scurtă conversație pe seama bărbaților din viața artistei, iar replicile i-au uimit pe fani. Totul a pornit de la piesa compusă de Irina Rimes, „Nu poți tu să fii bărbat”

Discuția dintre Irina Rimes și Smiley i-a lăsat mască pe fani: „De ce suferi tu după toți proștii”

Irina Rimes este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. Multe dintre melodiile pe care le compune, atât pentru ea cât și pentru alți artiști, ajung în cele mai importante topuri muzicale, ocupână adesea locuri fruntașe.

Una dintre cele mai cunsocute și cu siguranță cea care îi provoacă cele mai intense emoții artistei este „Nu vrei tu să fii bărbat”. Piesa a ocupat mult timp prima poziție în clasamente. Însă în spate, această melodie are o poveste tristă.

Recent, cântăreața și Smiley au purtat o discuție care a pornit de la melodia ei. Iată conversația:

„Irina Rimes: Urăsc piesa asta, este karma vieții mele.

Smiley: Da, dar știi că bărbații tu îi alegi.

Irina Rimes: Da, sunt conștientă de acest lucru.

Smiley: Poate trebuie să schimbi standardele, ce zici de treaba asta? Dar cânți piesa asta în concerte?

Irina Rimes: Da, și o cânt cu bărbatul acela lângă mine. Pentru mine piesa asta e grea, pentru alții poate e o piesă de pe radio, dar pentru mine e o piesă foarte grea.

Smiley: De ce suferi tu pentru toți proștii?

Irina Rimes: Nu sufăr, sunt bine! ”, a fost discuția celor doi artiști, în cadrul unei emisiuni TV.

Irina Rimes: „Am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute”

Deși este o melodie extrem de populară, puțini au fost cei care au știut cu adevărat cui i-a dedicat Irina Rimes versurile. Artista a dezvăluit într-un podcast care este, de fapt, povestea acestei melodii.

„Povestea piesei „Nu știi tu să fii bărbat”. Eram în mașină și prietenul meu, iubirea vieții mele de pe atunci, mi-a spus un lucru foarte urât. Și m-am supărat foarte tare, dar îmi ajunsese la os. Se purta urât cu mine, foarte urât. Eram în mașină, mergeam spre ceva sau cineva.

Veneam din Periș. În Periș era o sesiune. Și veneam din Periș spre București că aveam ceva, o emisiune, un podcast sau radio. Mi-a zis chestia aia. Pe drum, cred că făceam un mix sau o piesă și am cântat ceva prost. Și mi-a zis ceva de genul: „N-am timp să corectez în behăielile tale”.

Și m-a durut. Era adevărat. Dar m-a durut. Și m-am întors înapoi la Periș la sesiune, și am scris piesa Nu știi tu să fii bărbat în 10 minute, nu mai mult.”,  a povestit Irina Rimes, în cadrul unui podcast.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
7.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *