Divorț neașteptat în showbizul românesc! Vedeta a părăsit cu ochii în lacrimi sala de judecată: „Îmi tremură picioarele”

“Până la urmă s-a ajuns aici”
Divorț neașteptat în showbizul românesc! Vedeta a părăsit cu ochii în lacrimi sala de judecată: Îmi tremură picioarele

O cunoscută artistă de la noi și soțul ei au decis să divorțeze după aproape 11 ani de căsnicie. Imediat cum a ieșit din sala de judecată, vedeta a izbucnit în lacrimi și a spus prin ce trece.

Despărțire în showbizul românesc. Anca Neacșu și soțul ei au divorțat

Anca Neacșu și soțul, Serkan Yaman, ei au divorțat oficial pe 21 septembrie, la tribunal. Cei doi nu au putut divorța la notar deoarece căsătoria au făcut-o în Turcia, soțul ei fiind cetățean străin. Imediat cum a ieșit din sala de judecată vedeta a izbucnit în plâns.

Fosta membră a trupei A.S.I.A a dezvăluit că au decis de comun acord să pună capăt căsniciei. Deși susține că și-a revenit în urma separării, imediat cum divorțul s-a încheiat Anca Neacșu a început să plângă.

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a declarat Anca Neacșu, potrivit libertatea.ro.

Anca Neacșu și soțul ei au divorțat
Anca Neacșu și soțul ei au divorțat

Anca Neacșu: “Până la urmă s-a ajuns aici”

Anca Neacșu susține că amândoi au încercat să lupte pentru căsnicia lor, însă, într-un final, și-au dat seama că e mai bine să meargă pe drumuri separate. Vedeta se declară stresată din cauza situației deoarece până în ziua divorțului nu a intrat niciodată într-o sală de judecată. Anca Neacșu a mărturisit că îi tremurau picioarele. Cât despre împăcare, vedeta nu a spus nu, ci „nu cred”.

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele”, a mai spus Anca Neacșu.

Ulterior, Anca Neacșu a dezvăluit că inclusiv în sala de judecată a început să plângă și nu își explică de ce. Artista susține că a trecut peste cele întâmplate, iar cel mai mult suferă părinții săi. Potrivit declarațiilor sale, Anca și soțul ei au decis să se despartă în urmă cu doi-trei luni.

Ce spune Radu Baron, impresarul solistei

În urmă cu câteva săptămâni, Radu Baron, impresarul Ancăi Neacșu, a făcut dezvăluiri despre divorțul dintre artistă și Serkan Yaman. Acesta a susținut că este vorba de un divorț între oameni deștepți, cerebrali.

”Nu s-a întâmplat nimic brusc, s-au răcit relațiile, în timp, așa cum se întâmplă în multe relații. S-au înțeles foarte bine ca oameni, dar, ca iubiți, a dispărut pasiunea. Este un divorț între doi oameni deștepți, cerebrali. Oamenii deștepți sunt deștepți și la nuntă și la divorț. Lucrurile decurg liniștit, fără probleme, fără șocuri”, a spus Radu Baron pentru ego.ro.

10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.