Divorț răsunător în lumea muzicii populare. Artista a făcut anunțul dureros: “Am pus punct”, care e motivul

E incredibil care a fost motivul separării!

A iubit, a îmbrăcat rochia de mireasă, a crezut că va rămâne alături de soțul ei până la adânci bătrâneți, dar a ajuns să divorțeze mai devreme decât ar fi crezut cineva. Despre ce cântăreață de muzică populară este vorba și care a fost motivul pentru care aceasta s-a separat de partenerul ei? Află toate detaliile din rândurile de mai jos!

O cunoscută cântăreață de muzică populară și soțul ei au divorțat, după 7 ani de mariaj

Lumea muzicii populare a primit vineri, 23 februarie, o veste șocantă. Una dintre cele mai îndrăgite interprete s-a despărțit de soțul ei, după un mariaj de șapte ani de zile.

Este vorba despre Carmen Macovei. Însă, la fel de șocant este și motivul pentru care artista a decis să-și părăsească partenerul. Se pare că bărbatul era extrem de gelos pe succesul cântăreței.

Bărbatul era invidios pe succesul ei

Carmen Macovei s-a străduit mult ca să-și construiască o carieră. Însă, atunci când a reuşit, în sfârșit, să-şi facă un nume în muzica populară românească, partenerul ei s-a arătat invidios pe succesul ei.

S-au iscat diverse discuții, iar, la un moment dat, vedeta nu s-a mai putut abține, a răbufnit și a pus punct mariajului, care dura de șapte ani. “Am pus punct”, a spus Carmen Macovei.

Citește și Imagini spectaculoase cu Raluca Zenga la 42 de ani. Cu ce se ocupă acum, radiază după divorțul de Walter Zenga FOTO!

A lansat al treilea album

Vedeta a suferit foarte mult în urma divorțului, dar este convinsă că a luat decizia cea mai bună. Cântăreața de muzică populară nu a putut renunța la cariera sa, iar acum a scos cel de-al treilea album și este extrem de mândră și de bucuroasă.

”Cu bucurie în suflet, vorbesc acum despre cel de-al treilea album muzical care se intitulează „De prin viață adunate, cu drag la lume cântate”. Acest album a prins contur pe parcursul mai multor ani de activitate, deoarece fiecare cântec este o creație proprie, o părticică din sufletul meu”, a transmis artista.

”Aranjamentul muzical al pieselor s-a înfăptuit printr-o frumoasă colaborare cu patru maeștri dirijori din țară, dar și din Republica Moldova. De ce spun că e o bucurie imensă?

Întrucât cântecul mi-a fost aproape încă din anii copilăriei. În familia mea cântecul a avut loc de cinste. Pașii m-au îndrumat mereu pe acest drum”, a mai adăugat Carmen Macovei.

Citește și Divorțul anului în showbiz, fanii sunt în stare de șoc! Și-au spus adio după 20 de ani de căsnicie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *