Divorț șoc în showbizul românesc. S-au lansat acuzații incredibile între cei doi

Nu te-ai fi asteptat la ei!

O veste neașteptată a șocat showbizul de la noi din țară! Două nume sonore au decis să meargă pe drumuri separate după numai trei ani de relație și doi de mariaj. Vedetele s-au căsătorit în mare secret în anul 2022 și au încercat să fie cât se poate de discrete, dar acum au ajuns să își spele rufele în public. Iată despre cine este vorba și ce acuzații grave își aduc!

Îşi spun adio după doar 2 ani de căsătorie

S-au cunoscut, s-au plăcut, au început o relație și, la un moment dat, au decis să-și unească destinele. Numai că, acum, cei doi au ajuns la separare și își aruncă acuzații dure.

Andrei Ungureanu, cunoscut și ca ”Omul cu Tourette”, și Aliena s-au căsătorit în mare secret, în anul 2022, după doar un an de relație. Cei doi păreau că se înțeleg foarte bine şi nimeni nu credea vreodată că vor divorţa.

”Am făcut o chestie pe care nu credeam că o să o fac vreodată”

Totuși, inevitabilul s-a întâmplat. În timpul emisiunii iUmor, Andrei Ungureanu a mărturisit că a divorțat. De asemenea, bărbatul a spus că tot ceea ce își dorește este să își vadă de viață și să treacă peste această experiență neplăcută.

”Am divorțat. De ce? Trebuie să-mi văd și eu de viața mea. Eu am făcut o chestie pe care nu credeam că o să o fac vreodată”, a spus Andrei Ungureanu în timpul show-ului de la Antena 1.

Citește și Despărțire neașteptată în familia regală! Divorțează după mulți ani de căsnicie, vestea a fost confirmată oficial!

A fost acuzată de infidelitate

Motivul care ar fi dus la separarea cuplului ar fi infidelitatea femeii. La un moment dat, Andrei Ungureanu ar fi urmărit-o pe Aliena și ar fi văzut-o că se ținea de mână cu un alt bărbat.

Însă, femeia se apără și susține că nu și-a înșelat niciodată soțul. Potrivit acesteia, bărbatul miserios era doar un prieten comun.

”M-a văzut cu cineva pe drum, cu un prieten de-al nostru. Era prieten comun.(…) Nici el nu m-a înșelat, nici eu nu l-am înșelat.

Era vorba că relația nu mai mergea, dormim separat, ne certăm des, nu ne împăcăm, nu petrecem timp împreună, nimic nu facem împreună”, a declarat, acum ceva timp, Aliena.

De asemenea, cei doi au avut, la un moment dat, și o ceartă pe TikTok. Atunci, ea își acuza fostul partener că este agresiv, violent și mincinos.

”Nu mă mai filma, închide. Și vorbește ce ai de discutat în doi, nu cu oamenii de acolo! Nu m-am văzut cu niciun Bogdan! (…) Hai, gata, eu nu mai pot!

Îmi iau bagajele și am plecat! Îmi iau câinele și am plecat! Dă-te la o parte! Nu te mai suport! Mi-e greață!

Vreau să plec, gata (…) Ești violent, ești nervos, ești agresiv, strici lucruri, minți mult! M-ai mințit cu niște lucruri, minți lumea din jurul tău”, spunea tânăra.

Citește și CRBL, gest radical după divorțul de Elena: “Sunt foarte prins”. Decizia i-a luat pe mulți prin surprindere VIDEO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *