Divorț șoc! Se destramă unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Relația lor se încheie după 23 de ani de iubire

Fanilor nu le va veni să creadă!

După 23 de ani de iubire, două vedete extrem de îndrăgite de public s-au despărțit. Cei doi foști parteneri de viață au și trei copii minunați împreună. Despre cine este vorba și de ce s-a ajuns la separare? Află toate detaliile din rândurile de mai jos. Aceasta este știrea momentului în lumea mondenă!

Celebritățile care au decis să se despartă

Informația momentului în showbiz! Sacha Baron Cohen, în vârstă de 52 de ani, și Isla Fisher, în vârstă de 48 de ani, și-au anunțat divorțul după aproape 14 ani de căsnicie și 23 de ani de relație.

Cei doi actori și-au unit destinele pe data de 15 martie 2010 și au împreună trei moștenitori. Vedetele de la Hollywood și-au anunțat divorțul pe rețelele de socializare.

”După un lung meci de tenis care a durat mai bine de 20 de ani, ne punem în sfârșit rachetele jos.”, au transmis Sasha Baron Cohen și Isla Fisher în declarații postate pe Instagram Stories zilele trecute.

Când au depus, de fapt, actele de divorț

Cei doi actori au explicat apoi că ”în 2023, am depus împreună o cerere pentru a pune capăt căsniciei noastre”.

”Am acordat întotdeauna prioritate vieții noastre private și am lucrat în liniște la această schimbare”, au adăugat ei.

”Împărtășim pentru totdeauna devotamentul și dragostea noastră pentru copiii noștri. Apreciem sincer faptul că respectați dorința familiei noastre de intimitate”, au conchis Sacha Baron Cohen și Isla Fisher.

Te-ar mai putea interesa și CRBL a anunțat despărțirea de Elena, după 16 ani de căsnicie. Ce a spus artistul despre motivul divorțului, fanii sunt șocați VIDEO!

Cum s-au cunoscut

Sacha Baron Cohen si Isla Fisher s-au văzut pentru prima oară în anul 2001, la o petrecere din Sydney, Australia. La vremea aceea, cei doi nu aveau o notorietate aşa de mare ca acum.

Abia mai târziu, actorul a făcut senzație în Borat. Celebrul film s-a lansat în anul 2006 și s-a bucurat de un succes răsunător. Totodată, Isla Fisher a câștigat popularitate în 2005, când s-a lansat producția ”Wedding Crashers”.

Te-ar mai putea interesa și O recunoști? Fetița din imagine are azi 46 de ani și a divorțat cu scandal. Acum pozează provocator în costum de baie!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *