“Doamne, mi-au dat lacrimile”: Ce s-a ales de Irinel Columbeanu. Fostul soț al Monicăi Gabor a ajuns de nerecunoscut

Cum arată azi

Scris de:

Redacția Ego

27 Aug. 2023

La cei 66 de ani, Irinel Columbeanu a rămas doar o umbră a milionarului de la Izvorani care juca femeile pe degete. Acesta a suferit un atac cerebral (AVC) în feburarie 2022, care i-a lăsat urme adânci. Imaginile cu fostul soț al Monicăi Gabor i-au impresionat pe foarte mulți internauți.

Irinel Columbeanu a rămas cu sechele după AVC

În interviul acordat pentru emisiunea on-line „Fiță cu Adiță”, Irinel Columbeanu pare un alt om. Vizibil abătut, cu privirea în gol și multe regrete, nici nu spui că acesta a fost, cândva, milionarul care învârtea multe femei pe degete.

Citește și Bărbatul celebru care s-a iubit cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor. Nu, nu este vorba despre Irinel Columbeanu

În 2022, un AVC i-a schimbat mult viața, dovadă că a rămas cu sechele vizibile: are dificultăți de vorbire, nu-și poate ține ochiul drept complet deschis și își duce cu greu paharul la gură.

Ce mare regret are

Potrivit lui Columbeanu, unul dintre marile sale regrete este legat de decizia de a candida în 2011 la Primăria Capitalei, împotriva lui Sorin Oprescu: „Atunci când am candidat la Primăria Capitalei, fiindcă la vremea aceea domnul împotriva căruia am candidat, domnul Sorin Oprescu, cred că l-am deranjat foarte tare și, dintr-o dată, am primit o comunicare de la bancă de la care luasem creditul că a fost declarat scadent”.

Reacția internauților

Imaginile cu acesta au fost un șoc pentru mulți români, cărora nu le-a venit să creadă că cel care face dezvăluiri este chiar Irinel Columbeanu: „O Doamne, mi au dat lacrimile. Câtă putere psihica si forta interioara. Dnezeu sa i dea liniste sufleteasca si putere sa mearga mai departe” / „De trei ori m-am uitat la acest podcast și de fiecare dată mă emotionez și cutremur totodată! Dorința lui era să renască din nou dar viața nu-ți dă mereu ceea ce-ți dorești!” / „Multă sănătate d lui Columbeanu ! Un om educat cu mult bun simț ! Din păcate problemele prin care a trecut ,au lăsat urme”, au fost câteva din reacțiile oamenilor pe internet.

În ciuda problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut simțul umorului. Acesta susține că și-ar dori o nouă iubită: „Nu îmi mai doresc un copil, Irinuca mea este totul. Domnișoara care va fi în viața mea, aș vrea să fie tinerică. Nu îi cer buletinul său pașaportul. Calapodul este Monica sau celelalte femei care au fost în viața mea. Am un tipar atunci când vine vorba de femei. Femeia care va fi lângă mine trebuie să aibă un fizic plăcut, să fie tinerică și să fie lângă mine la bine și la rău. Nu am preferințe la culoarea părului, nici la culoarea ochilor, dar mi-ar plăcea să aibă ochii albaștri”, conform Playtech-Știri.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *