Doliu imens pentru Cristiano Ronaldo. Băieţelul său s-a stins din viaţa la naştere

Durere imensă pentru Cristiano Ronaldo şi iubita lui, Georgina Rodriguez.
Doliu imens pentru Cristiano Ronaldo. Băieţelul său s-a stins din viaţa la naştere

Durere imensă pentru Cristiano Ronaldo şi iubita lui Georgina Rodriguez. Fotbalistul a dezvăluit că unul dintre copiii săi gemeni a murit după ce iubita lui a născut. Legenda fotbalului, în vârstă de 37 de ani, a povestit luni seară, pe Instagram, despre durerea suferită de el și de Georgina Rodriguez.

Cristiano și Georgina, în vârstă de 28 de ani, au anunțat că așteaptă gemeni – un băiat și o fată – în luna octombrie a anului trecut.

Vedeta de la Manchester United a dezvăluit în această seară că băiețelul lor a decedat din păcate. El a spus că fiica sa nou-născută „ne dă puterea de a trăi”.

Ronaldo a scris un mesaj extrem dureros pe rețelele de socializare: „Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu.”

Înainte ca Georgina să rămână însărcinată, Ronaldo era deja tată a patru copii, trei dintre ei fiind născuți de două mame surogat. În octombrie, el și Georgina au împărtășit o fotografie drăguță, ecografia gemenilor lor:

„Încântați să anunțăm că așteptăm gemeni. Inimile noastre sunt pline de iubire – abia așteptăm să vă cunoaștem”, a fost atunci mesajul transmis de cei doi.

Ronaldo este tatăl lui Cristiano Jr, 11 ani, al gemenilor Eva și Mateo, patru ani, și al Alanei Martina, de trei ani, fiica naturală pe care o are împreună cu Georgina.

Fiica sa nou-născută îl face acum tată a cinci copii.
Superstarul portughez a cunoscut-o pe Georgina în 2016, când aceasta lucra într-un magazin Gucci din Madrid pentru 10 lire sterline pe oră.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
8.4 28 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *