Doliu la Chefi la cuțite. A murit vedeta îndrăgită de români: “Nu îmi vine să cred!”

Este doliu la „Chefi la cuțite”, după ce o fostă concurentă a murit. Vestea a întristat pe toată lumea. Despre cine este vorba, de fapt? A făcut senzație în sezonul 9.

A murit bunica Cristina de la „Chefi la cuțite”

Îl mai ții minte pe Rawi Srouji? A participat la „Chefi la cuțite”, sezonul 9, dar nu a venit singur la preselecții, ci cu bunica Cristina, o vecină de care tânărul a fost apropiat și cu care a avut o relație specială. Din păcate, femeia a murit! Avea 88 de ani.

În sezonul al nouălea „Chefi la cuțite”, Rawi Srouji și-a încercat norocul împreună cu bunica Cristina. Cei doi aveau o relație specială și au devenit virali pe TikTok datorită videoclipurilor și a numărului mare de fani.

Aceștia au câștigat rapid simpatia telespectatorilor și pentru legătura strânsă pe care au afișat-o la TV. De curând însă, Rawi Srouji a anunțat că bunica Cristina s-a stins din viață la 88 de ani.

„Draga mea Cristina, nu îmi vine să cred că aici este sfârșitul. Mereu ai fost persoana mea favorită cu sufletul cel mai frumos. Te iubesc până la infinit. 24.1.2024”, a precizat Rawi Srouji pe TikTok.

Vezi și Irina Fodor, primele imagini din platoul noului sezon “Chefi la cuțite”. Detaliul care a atras toată atenția: “S-a cam încins atmosfera”

Cine este Rawi Srouji

Rawi Srouji s-a născut în Israel, dar s-a stabilit în România (la Cluj-Napoca) de ani buni. În țara noastră a cunoscut-o pe bunica Cristina, cea care i-a fost și vecină. Ulterior, cei doi au devenit prieteni, legătură care le-a adus și faima pe rețelele sociale.

Cu ajutorul bunicii Cristina, tânărul a reușit să învețe limba română, bătrâna fiindu-i alături după ce s-a stabilit în țara noastră.

Noii jurați „Chefi la cuțite”

În decembrie 2023, producătorii emisiunii culinare de la Antena 1 i-au anunțat pe telespectatori că au găsit înlocuitori pentru foștii jurați Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. De data aceasta, patru chefi vor juriza preparatele concurenților: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

„Cu o vastă experiență în domeniul gastronomic, cei patru jurați sunt gata să-i cunoască pe toți cei care îşi doresc o carieră în acest domeniu și să le dea mai departe din experiența lor”, a transmis Antena 1.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Care sunt conditiile de igiena ale concurentilor de la ”Survivor All Stars”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *