Doliu pentru Iuliana Tudor. Prezentatoarea TV a primit vestea tragică: “Adâncă tristețe”

Vedeta a găsit puterea să vorbească despre pierdere

Scris de: Daoud Andra

13 Nov. 2023

Doliu pentru Iuliana Tudor. Prezentatoarea TV a primit vestea tragică: “Adâncă tristețe”

Iuliana Tudor trece prin clipe extrem de dificile, după ce și-a pierdut mama. Prezentatoarea TV i-a dedicat o postare pe Facebook celei care i-a dat viață și a vorbit despre ce simte în aceste clipe. Mama vedetei avea probleme de sănătate de câțiva ani, iar vedeta a povestit despre ele, în cartea pe care a lansat-o de curând.

Iuliana Tudor și-a pierdut mama

Familia Iulianei Tudor este în doliu, după ce mama vedetei s-a stins din viață. Prezentatoarea TV avea o relație foarte apropiată cu ea și i-a dedicat o postare pe rețelele de socializare. Mama Iulianei Tudor a murit pe 8 noiembrie, însă abia la câteva zile după pierderea sa vedeta a găsit puterea să facă anunțul public.

”Cu adâncă tristețe vă transmit că mama mea s-a stins din viață pe 8 noiembrie, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil. A fost o femeie cu totul specială. Un om care și-a trăit viața frumos, luptând în fiecare zi cu o neputință fizică extrem de grea. A ales să trăiască demn, să nu împovăreze pe nimeni cu durerea ei, să fie soție și mamă și să ofere sprijin tuturor celor din jur. A fost un OM-Lumină, așa cum foarte frumos a spus, la slujba înmormântării, preotul nostru paroh, David. Pentru mine a fost și va fi în continuare cea mai puternică ființă și sunt fericită că sunt fiica unei luptătoare pentru Viață!

Citește și: Doliu pentru vedeta de la Chefi la cuțite. Este distrusă de durere: “Sunt încă în stare de șoc”

Îi mulțumesc pentru ceea ce sunt, căci ea mi-a dăruit enorm: Viață, Dragoste, Îndrumare și Educație, așa cum doar un părinte dedicat în totalitate copilului său face! Alături de tatăl meu îndurerat, vă mulțumim pentru gândurile bune și pentru mesajele de condoleanțe, care ne aduc alinare. Ne rugăm pentru sufletul ei și știm că va rămâne în permanență cu noi, ocrotindu-ne acum din cer, așa cum a făcut-o și pe pământ!”, a transmis Iuliana Tudor, alături de câteva fotografii cu mama sa.

Doliu pentru Iuliana Tudor. Prezentatoarea TV a primit vestea tragică: “Adâncă tristețe”
Iuliana Tudor și mama sa, la lansarea cărții vedetei

A lansat o carte în care vorbește despre mama sa

Toamna aceasta, Iuliana Tudor a lansat o carte autobiografică, intitulată ”Fericirea nu costă nimic”. Vedeta TVR i-a dedicat mamei sale un capitol amplu în carte și a scris despre afecțiunea cu care femeia se confrunta de mulți ani. Mama Iulianei Tudor avea o infecție la coloană, din cauza căreia era imobilizată în scaun cu rotile încă de când vedeta era copil.

“La vârsta de 27 de ani, după o săptămână de dureri mari de spate, mama a căzut pur și simplu din picioare, în casă, și nu s-a mai putut ridica. A fost dusă de urgență la spital, unde i-au descoperit o infecție puternică a coloanei vertebrale, care îi paralizase picioarele. A fost operată și au urmat doi ani de recuperare. Pentru că era tânără și avea, altminteri, un organism puternic, mama a reușit să se recupereze parțial de pe urma paraliziei, reluându-și oarecum mobilitatea.

Citește și: Câți copii are Daniela Nane. Cum arată fetița pe care a adoptat-o după ce buna ei prietenă a murit

Când a venit acasă, se deplasa cu ajutorul a două bastoane, iar pe distanțe mari, în căruciorul cu rotile. De atunci pentru mine aceasta a fost normalitatea în ceea ce o privește”, a scris Iuliana Tudor în carte.

Vedeta a mai povestit în volum că a fost crescută de bunicii ei în perioada în care mama sa a stat în spital și a făcut recuperare. Cel mai mare regret al Iulianei Tudor este că a pierdut singura fotografie pe care o avea cu mama ei stând în picioare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *