Domeniul la care Kamara a renunțat. De ce nu și-a dorit să fie cântăreț de la început: “Am vrut să fac ceva diferit!” VIDEO EXCLUSIV

Cum a ajuns să fie cântăreț

Kamara a reușit să își construiască un nume în industria artistică din România, iar trupa “Alb Negru” nu are nevoie de prezentare, căci românii au îndrăgit imediat colaborarea dintre acesta și Andrei Ștefănescu. Totuși, chiar dacă vine dintr-o familie de artiști, el ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că muzica l-a atras după ce a renunțat la domeniul pentru care se pregătise încă de mic.

Kamara, despre meseria la care a renunțat

Chiar dacă se trage dintr-o familie de artiști, Kamara a fost orientat, încă de la o vârstă fragedă, către sport. Cântărețul și-a dorit să joace fotbal la cel mai înalt nivel, însă accidentările l-au făcut să își schimbe domeniul de activitate, îndreptându-se către artă:

“Dacă nu aș fi fost cântăreț și nu aș fi jucat pe scena teatrului, dar și în filme, cu siguranță aș fi fost fotbalist! Asta mi-am dorit, doar că m-am accidentat și m-am redirecționat spre domeniul artistic. Vin dintr-o familie de artiști și viața m-a dus, cumva, acolo. Sângele meu mereu a fost artă, bunicul meu fiind actor, bunica balerină, străbunica actriță, anume Maria Filotti.

Vin dintr-o familie de artiști! M-a chemat înapoi “virusul din sângele meu”! Am vrut să fiu diferit! Fratele mai mare al bunicii mele a fost președintele tuturor jurnaliștilor din Europa de Est. Am vrut să fac ceva diferit! Nu actorie, nu muzică, nu jurnalism! Am zis să fiu sportivul familiei, căci nu fusese nimeni!

Avea să îmi iasă, însă m-am accidentat la glezna dreaptă, am avut ruptură de ligament, încă de mic am avut semne! Am căzut în cap la fotbal, am avut o comoție cerebrală. Ulterior, am suferit o altă accidentare, am căzut pe ceafă și am adormit. Apoi am avut rupturi de ligamente, dar m-am încăpățânat să continui! Am ajuns să nu mai pot să joc la cel mai înalt nivel.

Am jucat prin ligi inferioare până când am ajuns la Naționala Artiștilor din postură de fost jucător. Acolo l-am întâlnit pe Andrei și a început proiectul “Alb Negru”. Până la urmă, muzica a reușit să mă atragă prin fotbal: “Vino și joacă la Naționala Artiștilor! O să joci doar fotbal!”. Nu știam ce mă așteaptă!”

Citește și Ce a făcut Kamara cu banii de la Survivor și cu cine a rămas Leon cât timp el a fost plecat. ”A fost un moment foarte frumos!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre fotbalul din zilele noastre

De asemenea, Kamara ne-a mărturisit că mai există meciuri la care se uită cu drag, însă este dezamăgit de ce se întâmplă în jurul industriei sportului. Acesta a punctat că fotbalul s-a schimbat de-a lungul timpului:

“Sunt meciuri la care mă uit cu drag, adică cele care se joacă între țări pentru că acolo încă mai nutresc speranța că lucrurile se întâmplă în mod corect. În rest, deși țin cu Rapid București și o să țin mereu, sunt foarte dezamăgit de ce se întâmplă în jurul sportului! Sunt cam circumspect în privința tuturor rezultatelor, în general.

Atunci, lucrul acesta nu mă mai trage așa cum mă trăgea înainte! Nu mai sunt nici jucătorii de pe vremuri! Nu că jucătorii de acum nu sunt buni, sunt buni și ei, doar că fotbalul s-a schimbat atât de mult încât nici jucătorii nu mai pot arăta ce știu cu adevărat! Cumva, acum, numai rezultatele contează!

Înainte conta frumusețea jocului. Acum nu mai contează frumusețea jocului, ci doar rezultatul! Asta, practic, obligă fotbaliștii din ziua de astăzi să fie cât se poate de pragmatici. Contează mai puțin cât de frumos e fotbalul! Mai degrabă, contează rezultatul final.”

Citește și Operația estetică pe care și-a făcut-o Kamara, după Survivor România 2023. Cum se simte și ce i-a spus medicul să nu facă: “Aveam nevoie!” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *